Haberler

Eşinin boğazını keserek öldürdüğü Tuba, daha önce 'çocukları babasız kalmasın' diye şikayetçi olmamış

Güncelleme:

Konya'da dün 22 yaşındaki eşi Ramazan Menek tarafından boğazı kesilerek öldürülen 23 yaşındaki Tuba Menek'in, 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Tuba Menek'in, 4 ay önce de eşi tarafından bacağından bıçaklandığı ancak 'çocukları babasız kalmasın' diye, iki duruşmada da şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Ülkenin dört bir yanından gelen kadın cinayeti haberleri kan dondurmaya devam ederken, eşi Ramazan Menek tarafından öldürülen Tuba Menek hakkında yeni detaylar da gelmeyi sürdürüyor.

2 YAŞINDAKİ KIZINI DA ALARAK EVDEN KAÇTI

Konya'da gerçekleşen olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesinde meydana geldi. 3 gün önce cezaevinden tahliye olan Ramazan Menek, ayrı yaşadığı eşi Tuba Menek'in evine geldi. Burada çıkan tartışmada Ramazan Menek, eşi Tuba Menek'e bıçakla saldırdı. Banyoya kaçan Tuba Menek'in peşinden giden Ramazan Menek, kendisine direnmeye çalışan Tuba Menek'i boğazını keserek öldürdü. Eşinin cansız bedenini banyodan yatak odasına taşıyan Ramazan Menek, oturma odasındaki 2 yaşındaki kızı Gülay Menek'i de alarak evden kaçtı.

8 AYLIK HAMİLE

Gürültüyü duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve gelen polisler, Tuba Menek'i yatak odasında kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Menek'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

8 aylık hamile olduğu saptanan Tuba Menek'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Eşinin boğazını keserek öldürdüğü Tuba, daha önce 'çocukları babasız kalmasın' diye şikayetçi olmamış

4 AY ÖNCE DE BACAĞINDAN BIÇAKLAMIŞ

Ramazan Menek'in ocak ayında da Tuba Menek'i kıskançlık tartışmasında bacağından bıçakla yaraladığı ve olaydan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Geçen sürede görülen 2 duruşmada da Tuba Menek'in, çocuklarının babasız kalmaması için şikayetini geri çektiği, bunun üzerine de Ramazan Menek'in 3 gün önce tahliye edildiği belirtildi.

Eşinin boğazını keserek öldürdüğü Tuba, daha önce 'çocukları babasız kalmasın' diye şikayetçi olmamış

"BENİ AFFET BİR DAHA YAPMAYACAĞIM" DEMİŞ

Olayı anlatan Tuba Menek'in karşı komşusu İsmail İnlidere, "Bunun adı vahşet. Önceden de eşini bıçakladığı için cezaevine girmişti ve sonra geri çıktı. Gencecik, 8 aylık hamile, 1 ay sonra erkek çocuğu olacaktı, boğazı kesilerek öldürüldü. Ramazan normalde çok düzgün bir çocuktu ama sonradan uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Eşini bıçakladığı için tutuklandı. Sonra cezaevinden arayıp, 'Beni affet tamam, bir daha yapmayacağım' demiş. Tuba da çocuklarım babasız kalmasın diye mahkemede şikayetini geri çekince Ramazan serbest kaldı. İnsanlık dışı bir şey, böyleleri yüzünden erkekliğimden utandım" ifadelerini kullandı.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Olaydan sonra otopsi için Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Tuba Menek'in bugün toprağa verilmesi beklenirken, polis ekipleri Ramazan Menek'i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehir Hastanesi Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (1)

Orhan Tuna:

bayanlar bır erkek küfürbassa saygısızsa hayvanları doğayı sevmıyorsa o herıfden kaçın anne babanız bundan koca olmaz kızım evlenme derse evlenmeyın sakın anne baba haklı cıkar aşk meske aldanmayın

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title