Haberler

Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini "Beni Aldatıyorsun" Diyerek Öldürdü

Güncelleme:

Adana'da "Beni aldatıyorsun" diyerek tartıştığı 6 çocuğunun annesini kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren cani koca, Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir berberde tıraş olurken yakalandı.

Adana'da tartıştığı eşi Leyla Avcı'yı (50) kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren Yusuf Aziz Avcı (55), Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir berberde tıraş olurken yakalandı. Tutuklanan Yusuf Aziz Avcı, 6 çocuğunun annesini, kendisini aldattığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi.

Olay, 21 Ocak sabahı Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında uzun süredir geçimsizlik bulunan 6 çocuk sahibi Yusuf Aziz Avcı ve Leyla Avcı çifti, tartışmaya başladı.

ÇOCUKLAR KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf Aziz Avcı, mutfaktan aldığı bıçağı eşinin kalbine ve boğazına sapladı. Kanlar içinde yere yığılan Leyla Avcı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu sırada evde bulunan çiftin çocuklarından A.V., koşarak komşularına gidip, yardım istedi. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yakınları, acı haberle gözyaşı döken Leyla Avcı, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

BERBERDE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan Yusuf Aziz Avcı'nın peşine düştü. Kent genelinde ve çevre illerde arama başlatan polis, Avcı'nın Hatay'ın Erzin'e gittiğini tespit etti. Bunun üzerine araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştıran polis, şüpheliyi bir berberde tıraş olurken yakaladı. Gözaltına alınıp, Adana'ya getirilen Avcı, eşini, kendisini aldattığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Leyla Avcı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

selin:

Sana 6 çocuk vermiş kadın seni niye aldatsın akıl var mantık var, kadına atın çamuru, belki az ceza alırsın ne kolay, erkek müsvettesi

60
8
yanıtYanıtla
Esra:

Aldatmaması için kadınını mutlu ettin mi? Yemeği sen yap, salatayı da ben dedin mi? Eve bir kere olsun dışarıdan yolunmuş da olsa bir buket çiçekle geldin mi? İnsan ne yaparsa işte böyle kendine yapar aslında...

11
14
yanıtYanıtla
AVRUPALI:

Esra tam yerinde söyledin

yanıt1
yanıt4
Karadogan:

Çiçek almaması salata yapmaması aldatmasıni gerektirmez. Sadakat bunlara bağlı değildir.

yanıt12
yanıt4
Furkan:

Adamın yaptığı tamamen canilik ama senin söylediğin cümle de çok cahilce ne olursa olsun ne kadın ne erkek aldatmamalı ayrılabilir ama aldatmak çok edebsizce olur

yanıt5
yanıt1
Esra:

Aldatmak kötü bir şey ama bunları yapmadığınızda eşinizle aranız hiçbir zaman iyi gitmez. Sadakat bunlara bağlı değil demişsiniz, neye bağlı acaba? Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne sadık kalmaz. Davranışlar her zaman daha önemlidir. Bu söylediklerim yapılmazsa aldatılırsınız diye bir şey de demedim, bu güzel davranışları yapamayacağınız için bunu başka yerinizden siz uydurmuşsunuz.

yanıt0
yanıt0
Ah adana:

Bu Adanaya ozellıkle buyu yapılmış nedir turkiyenın degil artık dunyanın belalı sehırlerı arasına girmeye aday sankı

19
2
yanıtYanıtla
Aaa:

Zamanında niteliksiz göç aldı sonuç bu.

yanıt7
yanıt1
.....:

Brezilya nın bir şehri gibi

yanıt0
yanıt0
vatansever:

devlet bu adamları beslemesin artık yeter ya asın gitsin böyle ruh hastası cani yaratıklarlamı dolup taşacak cezaevleri yarın bir gün zombiye dönüşür bunlar en iyisi çok geç kalmadan yokedlilmeli

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title