Haberler

Eşinin bıçakladığı Hafize'nin beyin ölümü gerçekleşti, organları bağışlandı

Güncelleme:

Denizli'de, boşanmak isteyen eşinin 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı Hafize Kurban'ın 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Denizli'de, boşanmak isteyen eşinin 3 yerinden bıçaklayarak, ağır yaraladığı Hafize Kurban'ın (23) tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. Genç kadının organları, ailesi tarafından bağışlandı.

Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi'nde yaşayan Uğur Kurban (24), aralarında ailevi sorunlar nedeniyle anlaşmazlık olan, 2 çocuğunun annesi Hafize Kurban ile bir süre önce ayrıldı.

KALAN EŞYALARINI ALMAYA GİTMİŞTİ

Kalan eşyalarını almak için 27 Ağustos günü saat 14.00 sıralarında eve gelen genç kadın, kapıda eşiyle karşılaştı ve aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesi üzerine Uğur Kurban, boşanmak istediği eşini karnı, boğazı ve göğsünden bıçaklayıp, kaçtı. Ağır yaralanan Hafize Kurban, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Polisin yakalayıp, gözaltına aldığı Uğur Kurban ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde 8 gün tedavisi süren Hafize Kurban'ın bugün öğle saatlerinde, doktorların müdahalesine rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Doktorların durumu bildirdiği Hafize Kurban'ın ailesi, kızlarının organlarını bağışladı. Kurban'ın organlarının alınması için İzmir'den gelecek ekibin beklendiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncilipınar Mahallesi Beyin Ölümü Pamukkale Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (25)

Tayyar Durden:

Biz sevip evlilik hayalleri kuruyoruz; çocuğumuz olacak diye hevesleniyoruz müsaade etmiyorlar. . . Adam da sevgiyi bulup kavuşuyor, boşanıyor bir de üstüne bıçaklıyor. Adaletine çökeyim dünya. . .

21
0
yanıtYanıtla
cosmos:

bu kadın öldü ya eski haber çoktan gömdüler bile bilemiyorum ben assla yorum yapmam gerçeği bilmeden kimse kimseyi durup dururken deli değil vursun

0
21
yanıtYanıtla
mal:

malmısın sen ya kımse kımseyı durduk yere vurmaz öldürmezmıs kocası pıslık oldugu kendını bır bok sandıgı bosanmayı ıcıne sındıremedıgı ozguvenı dusuk oldugu erkeklıgını yanlız kadına yetırebıldıgı ıcın öldürüuor ne demek kimse kimseyi durduk yere öldürmez demekki bir fırsatın olksa sende durmuycak öldürebileceksin birilerini

yanıt15
yanıt0
maraşlı:

gerçek her ne olursa olsun tek bir gerçek var gerizekaaaaa canı ancak rabbim verir ve yine ancak o alır

yanıt11
yanıt1
txx:

su cosmos gibi beyin yoksunlarını ne bileyim toplayıp denek olarak kullanın mesela sabun yapın bi işe yarasınlar.

yanıt2
yanıt0
BRO:

Yok mu bu ülkede idamı getirecek bir babayiğit?

21
0
yanıtYanıtla
muktedir.:

25 KURUŞLUK poşet yasayını çıkardık ya. . Yetmez mi. .

yanıt7
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Seçim zamanı vardı!!! Aldınmı??

yanıt0
yanıt0
ziyaa:

Evlenmeyin hanımlar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun kimsenin ağız kokusunu çekmeyin bu nedir yaa yazık günah hergün bir kadın cinayeti.

10
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Son zamanlar çok kadın ölmedi mi sizce de, biraz abartmıyor muyuz ? Erkekler kendinize gelin.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title