Haberler

Eşine Araba Aldı

İbrahim Kutluay Eşine Sevgililer Günü Hediyesi Olarak Lüks Bir Otomobil Aldı.. Aracın Fiyatı 75 Bin Euro....

İBRAHİM KUTLUAY EŞİNE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK LÜKS BİR OTOMOBİL ALDI.. ARACIN FİYATI 75 BİN EURO....

Sevgililer Günü'nün en kârlısı Demet Kutluay oldu. Her yıl 14 Şubat'ta İbrahim Kutluay tarafından hediyelere boğulan Demet, bu sene lüks bir otomobilin sahibi oldu. Eşinin otomobillere olan merakını bilen ünlü basketbolcu, Demet Şener'e Mercedes marka bir araba satın aldı. Yunanistan'a gitmeden önce aracın siparişini veren ünlü basketbolcu, aldığı hediyeyi yakın çevresinden bile sakladı.

Demet'e büyük bir sürpriz yapan İbrahim Kutluay, Mercedes marka otomobil için 75 bin euroyu gözden çıkarttı. İbrahim, Demet'in 27. yaşgününde de ona lüks bir jeep satın almıştı. Öte yandan; her anlarını Sevgililer Günü gibi geçirdiklerini söyleyen çift, birbirlerine aldıkları hediyelerin manevi açıdan çok değerli olduğunu söyledi.

İrem'in kıymeti...

Bu arada Demet Şener Kutluay da eşine, Sevgililer Günü hediyesi olarak kızları İrem'le birlikte güzel bir akşam yemeği hazırlayacağını dile getirdi ve ekledi: 'Ben İbrahim'e ömür boyu sürecek bir hediye verdim. Ona dünyanın en güzel varlığı İrem'i armağan ettim.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title