Haberler

Eşi vefat eden Özgü Namal'ın hayatındaki acı tesadüf! Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gerçek oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın yıllardır birlikte olduğu hayat arkadaşı Ahmet Serdal Oral geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Özgü'nün bu kaybının ardından akıllara Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı rolü akla geldi.

Özgü Namal'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Ahmet Serdar Oral, dün akşam saatlerinde son yolculuğuna uğurlandı. Özgü Namal iki çocuğundan dolayı cenaze törenine katılamazken törene üzerinde "Biricik eşim ve babamız" yazılı çelenk gönderdi.

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ SAHNE GERÇEK OLDU

Tv100'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Eylül karakteri ile aynı kaderi yaşadı. Namal, dizide sevgilisi Ali Candan'ı kaybetmiş ve Ahmet Serdar Oral gibi Kanlıca Mezarlığı'na defnetmişti.

Eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal'ın hayatındaki acı tesadüfKurtlar Vadisi dizisindeki cenaze sahnesi...

4 yıl önce oyunculuğu bırakan Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla'da bir çiftlik evi kiralayarak hayatlarını orada sürdürme kararı almıştı.

Eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal'ın hayatındaki acı tesadüf

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elif Eylül Özgü Namal Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (31)

anlam veremiyorum:

iki cocugunun babasi, bir de sevgili esim gibi seyler yazilmis galiba celenk''e. durum böyle iken bir insan nasil olur da cenazeye katilmaz. bahanesi de ''cocuklarinin yanindaymis''. hic mi kimsesi yok bu insanin, bakicisi vs. . bu bir son görevdir. nasil bir toplum olduk, sacma sapan hareketler. aldirmaz tavirlar. zaten kendisini de hep soguk ve yeteneksiz buldum. nasil oldu da o kadar paralar kazandi anlayamiyorum.

26
24
yanıtYanıtla
XXX LÜTFEN SUS:

yav arkadaş belki dayanamamıştır ne kadar art niyetli bencil insanlarsınız siz ya belki ayakta duracak hali yoktur kadıncağızın insan olun biraz ya gayet yeteneki sempatik ve çok iyi bir oyuncuydu özgü namal saçma sapan yorumlar yazma buraya bir daha insanların günahına girme iftira atmam

yanıt3
yanıt0
Süleyman çakır:

Yok öyle değil kurtlar vadisi ali candan için ağlamıştı cenazeye gelseydi mecburen ağlayacaktı o zamanda ağlaması gelmicekti o sıralar rezil olurdu onun için gelmedi sonra insanlar demezmi sen dizi için ağladın ama eşin için hiç göz yaşların akmadı ??

yanıt0
yanıt0
davut akcanoğlu:

öncelikle kendisine sabırlar diliyorumçocukları travma yaşamasın diye bağrı yana yana katılamamıştır o cenazeye bunu anlamayacak kadar anlayışsız olanları ben de anlamıyorum

34
0
yanıtYanıtla
m has:

ne aptal bir haber. ne aptal bir benzetme. boş iş yapıyorsunuz.

23
1
yanıtYanıtla
Fergie:

Evet öyle aptalca benzetme olurmu hiç. Kadının eşi hayatını kaybetti. Bunlar hala dizidan bahsediyorlar. Ne saçma be.

yanıt9
yanıt1
Çok bilmiş:

Rabbim sabırlar versin çok üzüldüm özgü hanım başınız sağolsun

21
1
yanıtYanıtla
zorkun zork:

bu kadının hayatından bize ne . . . . her yerde bu haberi veriyorlar. . .

11
8
yanıtYanıtla
Turist Ömer:

Allah rahmet eylesin

18
1
yanıtYanıtla
Merve61:

Kadın eşini kaybetmiş . Habere bak. Insallah bu haberi yapanda aynı acıyla karşılaşır. Bu ne vicdansizlik ya. Yok filmdeki sahne gercek oldu pesssss ..

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title