Haberler

Eşcinsel Vekil, Meclis Kürsüsünden Partnerine Evlenme Teklif Etti

Güncelleme:

Avustralya'da meclis üyesi, eşcinsel evlilik yasası üzerine yaptığı konuşma sırasında, meclis salonunda olan partnerine evlenme teklifi etti.

Avustralya'da Liberal Parti'de meclis üyesi olan 37 yaşındaki Tim Wilson, ilkokul öğretmeni olan ve o gün mecliste izleyici olarak salonda yer alan partneri Ryan Bolger'e sürpriz şekilde teklifini yaptı.

TUTANAKLARA GEÇTİ

İkilinin duygu dolu anları meclis tutanaklarına da geçti. Ryan Bolger teklifin tutanaklara geçmiş halini Instagram hesabından paylaştı.

HALKIN YÜZDE 61,6'SI EVET DEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda önce posta yoluyla yapılan referandumla halkın eşcinsel evliliğe "evet" dediği ülkede yasa tasarısı Senato'dan da geçmişti. Avustralya'lıların yüzde 61.6'sı yasal bağlayıcılığı olmayan oylamada eşcinsel evliliklere "evet" demişti.

Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull binlerce insan tarafından ülke genelinde kutlanan sonuçların ardından vatandaşların eşitlik ve aşk için evet dediğini dile getirerek, "Şimdi artık top Avustralya Parlamentosu olarak bizde. Vatandaşlarımızın bizden istediği şeyi noelden önce gerçekleştirmeliyiz" demişti.

Tasarı Avustralya Temsilciler Meclisi'nden de geçtiğinde tasarı tamamen yasalaşmış olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avustralya Instagram Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Az kaldı:

Bunların sonu yakın Lut kavmi gibi. . .

53
9
yanıtYanıtla
Meli:

Allah belanizi versin

45
14
yanıtYanıtla
Fevzi Tunc:

Allah müslümanları bunların şerrinden korusun

35
13
yanıtYanıtla
Adını sen koy:

Gerdeğe de mecliste girin

32
12
yanıtYanıtla
birisi:

kıyamet kapıdaaaa

28
15
yanıtYanıtla
aksacli:

bunu hayvanlar birbirine yapmaz ama Avrupada yaptInmI medeniyet oluyor kendini medeniyetin besiyi goren avrupada bazIlarI icin sozum siz dua edin dasyagmasIn........kardeslerim..

22
11
yanıtYanıtla
Hakket:

Avrupa ne alaka avustralya dan bahsediyor

yanıt1
yanıt0
POMPACI:

oo vekoşş naberrrrr

6
11
yanıtYanıtla
Adınızı:

kusacam şimdi bu ne biçim şey lut kavmi dirilse bunlar bizden daha geiişmiş der

15
2
yanıtYanıtla
Hakperest:

Sapıklığı meşrulaştıran, insanları sapıklığa yönlendirmekten başka birşey değil bu, Rabbim kökünüzü kurutsun...

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title