Haberler

Erkişi, Manisalıları Mest Etti

Manisa Eğitim Gönüllüleri (MEGDER) tarafından bu yıl.2.'si düzenlenen Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında sahne alan tasavvuf müziğinin güçlü sesi Ertuğrul Erkişi, Manisalılarla buluştu.

Manisa Eğitim Gönüllüleri (MEGDER) tarafından bu yıl. 2.'si düzenlenen Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında sahne alan tasavvuf müziğinin güçlü sesi Ertuğrul Erkişi, Manisalılarla buluştu.

Manisa Belediyesi Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Ertuğrul Erkişi konserine vatandaşların yogun ilgisi oldu. Ertuğrul Erkişi, Hatay Reyhanlı'da hayatını kaybeden vatandaşları anarak başladı. Erkişi, Teşekkür Ederim ilahisini okumaya başladığı zaman çocukları sahneye davet etti ve onlarla birlikte seslendirdi. Ertuğrul Erkişi, "Yemekten Önce Bismillah", "Sevgili Peygamberim", "Sarmaşık Çiçeği" Soluyor Anne" gibi ilahileri Fuar Merkezi'ni dolduran Manisalılar için okudu. Vatandaşlarda da Erkişi'ye parçalarda eşlik etti. Konser sonunda MEGDER Başkanı Ülker Ercoş, muhteşem konser için Manisalılar adına Ertuğrul Erkişi'ye teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Erkişi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title