Haberler

Erkek çocuğunu stüdyoda taciz eden radyocu tutuklandı

Güncelleme:

Gaziantep'te, yerel bir radyoda sunuculuk yapan 55 yaşındaki şahıs, erkek çocuğunu stüdyoda taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Gaziantep'te, yerel bir radyoda sunuculuk yapan Nuri Ö. (55), stüdyoda, erkek çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Sunucu Nuri Ö, iddiaya geçen pazartesi günü, stüdyoda, 14 yaşında bir erkek çocuğuna tacizde bulundu. Çocuk, yaşadıklarını babasına anlattı.

BABA, DÖVÜP POLİSE TESLİM ETTİ

Yerel radyonun binasına gelen baba da Nuri Ö'yü darbettikten sonra polisi aradı.Gözaltına alınan Nuri Ö, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine koyuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Lan İsmail:

Bir İnsanın bir insana taciz etmesi ne kadar iğrenç ne kadar mide bulandırıcı bir olay. Hele hele bir çocuğa hele de bir de erkek çocuğa taciz etmek. O adam kafasında beyin yerine insan pisliği taşıyor. İğrenç pislik herif.

37
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Lan İsmail, olayı kınarken bile saçmalayıp kirli zihnini açık etmişsin. . ''hele bir çocuğa hele de bir de erkek çocuğa'' ne demek acaba?. . Çocuk çocuktur. . Kız olunca normal tepki, erkek olunca ''hele de'' şeklinde yüksek tepki. . Kafalarınız farklı çalışıyor, anlamanı beklemiyorum. .

yanıt18
yanıt3
FANİ:

Allah belânı versin adi sapık

16
0
yanıtYanıtla
Bilen:

Bu adam zaten eşcinsel, bundan başka ne beklenirki.

0
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu tip mahlukatların katli vaciptir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title