Haberler

Ereğli'de 19 Mayıs Çoşkuyla Kutlandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 19 Mayıs Büyük Bir Coşku ile Kutlandı. İlçede Günler Öncesinden Gençlik Yürüyüşleri, Gençlik Koşusu ve Halk Yürüyüşleri ile Başlayan Etkinlikler, Erdemir Stadında Yapılan Bayram Kutlaması ile Sona Erdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 19 Mayıs büyük bir coşku ile kutlandı. İlçede günler öncesinden gençlik yürüyüşleri, gençlik koşusu ve halk yürüyüşleri ile başlayan etkinlikler, Erdemir stadında yapılan bayram kutlaması ile sona erdi.

Ereğli'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Erdemir Stadı'nda devam eden etkinlikler, Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk, Ereğli halkının bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Ereğli Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar yatı. Okullar tarafından hazırlanan şiirlerin okunmasının ardından, okullar arasında koşu yarışmaları yapıldı. Ardından yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları takıldı. Ödül töreninin ardından, şeref çağrısı ve tören geçişi yapıldı. İlçede bulunan okulların hazırlamış oldukları gösteri guruplarının bir birinden güzel gösterilerine halk, coşku ile alkışlayarak cevap verdi.

(BA-ET-Y) 19.05.2008 15:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title