Haberler

Erdem Şen'e Ağabey Morali

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunsporlu oyuncu Erdem Şen'in ağabeyi Yalçın Şen, Belçika'dan kardeşini ziyarete geldi.2012 yılında Brüksel'de yapılan Body Building -70 kilogram vücut geliştirme yarışmasında Avrupa 3.'sü olan Yalçın Şen, 2014 yılında...

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporlu oyuncu Erdem Şen'in ağabeyi Yalçın Şen, Belçika'dan kardeşini ziyarete geldi.

2012 yılında Brüksel'de yapılan Body Building -70 kilogram vücut geliştirme yarışmasında Avrupa 3.'sü olan Yalçın Şen, 2014 yılında yapılacak olan Body Building Vücut Geliştirme yarışmasına katılmadan önce Samsunsporlu kardeşi Erdem Şen'i ziyaret ederek moral depoladı.

23 Ekim'de Belçika'dan Samsun'a gelerek kardeşini ziyaret eden Yalçın Şen, kardeşiyle en son 6 ay önce görüştüğünü söyledi. Şen, "2014 yılında yapılacak olan vücut geliştirme yarışmasına katılmadan önce kardeşim Erdem Şen'i görüp moral depolamak istedim. Yarışmadaki amacım kategori atlayarak -75 veya -80 kilogramda yarışmak" dedi.

Ağabeyi Yalçın Şen'e Samsun'u gezdiren Erdem Şen ise, "Ağabeyimi uzun zamandır görmüyordum. Yanıma gelmesi hem bana hem de kendisine büyük moral oldu. Ağabeyimi bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bucaspor maçına da götüreceğim" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalçın Şen Brüksel Belçika Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title