Haberler

Erasmus Plus Avrupa'ya Açılan Kapı" Sertifika Töreni

Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek kapsamında "Erasmus Plus Avrupa’ya Açılan Kapı" Ka1 Ka2 Erasmus Plus Uluslararası Proje Yazma ve Uygulama Yöntem ve Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi.

Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek kapsamında "Erasmus Plus Avrupa'ya Açılan Kapı" Ka1 Ka2 Erasmus Plus Uluslararası Proje Yazma ve Uygulama Yöntem ve Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi.

Kırklareli Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yürütülen ve tamamlanan, eğitmen Mehmet Altay tarafından verilen eğitim 24-28 Ekim tarihleri arasında yapıldı. "Erasmus Plus Avrupa'ya Açılan Kapı" Ka1 Ka2 Erasmus Plus Uluslararası Proje Yazma ve Uygulama Yöntem ve Teknikleri Eğitimi kapanış töreni, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcı öğretmenlere katılım belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım tarafından verildi.

Eğitim ile il ve ilçelerinde görevli öğretmenlerin uluslararası proje yazma, uygulama yeterliliklerini artırmak ve ilde bulunan okulların yenilikçi yaklaşım ve yöntemlerden haberdar olmalarını sağlamak amaçlanıyor. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title