Haberler

En İyi Spor Ayakkabı Markaları 'Hepsiburada.com'da

Müşterilerine 27 farklı kategoride 800 bin ürün çeşitliliği sunan hepsiburada.com'un spor ayakkabı kategorisinde de zengin seçenek imkanı bulunuyor.

100'e yakın spor ayakkabı markası, binlerce model büyük indirimlerle hepsiburada.com'da

100'e yakın spor ayakkabı markasına yer veren hepsiburada.com, sayısız model seçeneğiyle her beğeni ve bütçeye hitap edebiliyor. Spor ayakkabısı tutkunları Nike, Adidas, Asics, Puma, Hummel, Skechers gibi markaların en popüler ve en çok aranan modellerini %70'e varan büyük indirimlerle alabiliyor.

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, spor ayakkabı sevenlere zengin bir koleksiyon ve uygun fiyatların yer aldığı cazip kampanyalar sunuyor. Spor giyime meraklı olanların vazgeçilmez tutkusu olan spor ayakkabı modellerine hepsiburada.com'da %70'e varan büyük indirimler uygulanıyor. Günlük spor ayakkabıları, koşu ayakkabıları, yürüyüş ayakkabıları, çocuk spor ayakkabıları gibi farklı fonksiyonları olan rengarenk modeller hepsiburada.com'da müşterileri bekliyor.

Adidas'ın Stan Smith modelinde %37 indirim

Hepsiburada.com'da spor ayakkabı kategorisinde 100'e yakın marka ve binlerce model yer alıyor. Geniş bir koleksiyonu bulunan Nike'ın modellerinde %40'a varan indirimlerden faydalanmak mümkün. Dünyaca ünlü bir başka marka olan Adidas'ta ise indirim oranları %50'ye kadar çıkıyor. Ayrıca Adidas'ın en çok aranan modellerinden biri olan Stan Smith kadın ayakkabısında %37 indirim var. Hepsiburada.com'da en çok ilgi gören markalar arasında yer alan Puma ve Asics modellerinde %25 oranında indirimler sunuluyor. Skechers başta olmak üzere bazı markalarda ise indirim oranları %70'leri buluyor.

Nike, Adidas, Asics, Puma, Skechers'ın yanı sıra; Slazenger, New Balance, Kinetix, Converse, Dockers, Lumberjack, Reebok, The North Face, Lotto, Hummel ve Jack Wolfskin hepsiburada.com'un spor ayakkabısı kategorisinde yer alan onlarca markadan sadece bazıları.


Hepsiburada.com spor giyim kategorisini her geçen gün genişletmeye ve müşterilerine cazip kampanyalar sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adidas Hummel Puma Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title