Haberler

Emrah Serbes'e Bir Şok da Bilirkişiden: Asli ve Tam Kusurlu

Güncelleme:

Üç kişinin ölümüne sebep olan Emrah Serbes hakkındaki soruşturmada, Serbes'i asli ve tam kusurlu olarak gösteren 9 sayfalık bilirkişi raporu, dava dosyasına girdi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir araca arkadan çarparak üç kişinin ölümüne sebep olan Emrah Serbes hakkındaki soruşturmada kazaya dair trafik bilirkişi raporu dosyaya girdi.

EMRAH SERBES ASLİ VE TAM KUSURLU

9 sayfalık raporda Serbes'in asli ve tam kusurlu olduğu belirtildi. Serbes'in çarptığı aracı kullanan Ayhan Özçelik'in ise herhangi bir kusuru olmadığı vurgulandı.

9 sayfalık raporda özet olarak şunlar vurgulandı:

- Soruşturma dosyasındaki veriler Serbes'in alkollü olduğunu gösteriyor

- İkinci şeritte seyreden araca arkadan çarpması kusurdur. Şerit ihlali yaptığını gösterir.

- Aracın ağırlığı ve yol durumu dikkate alındığında, hız bakımından uygunsuz araç kullanımı var.

- Takip mesafesine dikkat edilmemiş…

- Kazada hayatını kaybeden öndeki aracın sürücüsü Ayhan Özçelik'in herhangi bir kusuru yok

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emrah Serbes Torbalı İzmir 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (5)

Emlak Balonu:

Emrah artık Serbest değil xD

3
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Polise film dizi çek tutuklu hayat yaşa tam bir yönetmene yakışacak türde Allah affetsin ne diyelim. . :D

1
0
yanıtYanıtla
BİDE PLAN YAPIYOR! DİZİ Mİ SANDIN:

Ayyaş müptezel Şovmen, aklınca milleti kandıracağını sanıyordu. İçip s. çıp masumların hayatını karartmak ne demek, ibret olacak bir ceza alır inşallah. Ayrıca uyuşturucu kullanmış da olabilir. Tipe baksana tam bir bağımlı. Hapiste çürümesi dileği ile. .

0
0
yanıtYanıtla
MURAT BY:

turkıye de ınsan hayatı kımsenın umrunda degıl olen olgugu ıle kalır buı da adı gıbı serbes kalır hıc suphenız olmasın

0
0
yanıtYanıtla
Serin:

Sivilcem yok benim. Yere batsın sivilcem.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title