Haberler

Emel Müftüoğlu, virüse rağmen sokağa çıkanlara öfke kustu: Falakaya yatıracağım

Güncelleme:

Salgın nedeniyle günlerdir evinde olan ve her türlü önlemleri alan Emel Müftüoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Valla sopağı alıp çıkacağım sokağa falakaya yatıracağım dolaşanları" diyerek uyarılara kulak asmayan vatandaşlara tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu, koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinin ardından kendisine evine kapattı. Sık sık evini temizleyen hatta bir şirketle anlaşarak evini dezenfekte ettiren Müftüoğlu, yetkililerin uyarılarına rağmen sokağa çıkanlara da sitem etti.

"DURUMUN CİDDİYETİNİ VARSAYDINIZ ŞU ANDA NEREDEYSE ATLATMIŞTIK"

Günlerdir evinde olan ve koronavirüse karşı her türlü önlemi alan Emel Müftüoğlu, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Arkadaşlar haftalardır boşu boşuna evlere tıkıldık. O kadar çok insan sokakta ki bizim evde oturmamızın hiç bir önemi yok bu kadar dolaşan insan varken... Halbuki herkes anlayış olup durumun ciddiyetinin farkına varsaydı şu anda neredeyse atlatmıştık."

Emel Müftüoğlu, virüse rağmen sokağa çıkanlara öfke kustu: Falakaya yatıracağım

"SOPAYI ALIP ÇIKACAĞIM SOKAĞA"

"İlla başımızda bir çoban bizi ağıllara sokana kadar uğraşacaksınız. Bu nasıl bir cehalet süreyi uzatıyorsunuz... 'Bana bir şey olmaz diyorsunuz' bu nasıl bir egoistlik. Valla sopayı alıp çıkacağım sokağa falakaya yatıracağım dolaşanları. Unutmayın bir kova suyla sönecek yangını gecikince bir tanker suyla söndüremezsiniz."

Emel Müftüoğlu, virüse rağmen sokağa çıkanlara öfke kustu: Falakaya yatıracağım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emel Müftüoğlu Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

karagöz:

Tuzu kuru tabi,ya anlamdim bunlar laf yetisdircene gündemde kalmak yerine,maddi yardim yapsada kimse cikmaz herhalde,laf karin doyurmu

5
1
yanıtYanıtla
öööjjööö:

kimse senin gibi zengin değil millet ekmek derdinde. . . korkma kötüye bir şey olmaz. . .

6
0
yanıtYanıtla
BAYANDOĞRU:

AYNEN KARDEŞİM BİZ EKMEK PARASI İÇİN HERGÜN TOPLU TAŞIMA İLE İŞE GİDİP GELİYORUZ EVDE KALAMIYORUZ İŞTE

yanıt5
yanıt0
Rüknettin dede:

Bayan doğru selam civcivim

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Vatandaş o sopayı alıp elektrik su dogalgaz gıda kira kredi giderlerini öder...tabi evde kal

2
1
yanıtYanıtla
ttt:

Çok garip villalarda yaşayanlar evine ekmek götürmek için canı pahasına çaba gösterenlere kızıyor. . .

3
0
yanıtYanıtla
Adam adam:

Tabi senin tuzun kuru ekmeğin var paran var

2
0
yanıtYanıtla
YAVUZ50:

Ne haddine emel hanım, bu hakkı nerden alıyorsun yoksa devlet senmisin. ?

2
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Sen kimsin emel evde kal demek kolay parası olmayan napıcak onuda söylesene ukala ukala konusuyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
rggss:

alalım paranı evini kira yapalım

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title