Haberler

Elon Musk'ın sevgilisi Grimes, sanat galerisinde "Ruhunun bir parçasını" 10 milyon dolara satacak

Güncelleme:

Elon Musk'ın sevgilisi Grimes, çevrimiçi bir sanat galerisinde kavramsal sanat çalışmaları kapsamında ruhunun bir parçasını 10 milyon dolar karşılığında satacağını açıkladı.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın altıncı, kendisinin ise ilk bebeğini geçen haftalarda dünyaya getiren Grimes, yakın bir zamanda çevrimiçi olarak düzenlenecek olan çizim, resim ve fotoğraflarını sergileyeceği Selling Out adlı gösteride ruhundan bir parçayı satacağını söyledi.

"KİMSE SATIN ALMASIN DİYE 10 MİLYON DOLAR PAHA BİÇTİ"

Grimes'ın 'baş eserinin' kendi ruhunun bir kısmının sahibi olunmasını sağlayacak resmi bir belge de olacağını duyurdu. Bloomberg'e konuşan Grimes, açık artırmada birçok yapıtın satılacağını söyleyerek, başta böyle bir belge satmayı düşünmediğini ancak daha sonra fikrini değiştirdiğini belirtti.

Grimes, sözlerine şöyle devam etti: "Hiç kimsenin satın almasını istemedim. Bu yüzden 10 milyon dolar paha biçmemiz gerektiğini söyledim. Muhtemelen bu şekilde kimse satın almayacak."

Elon Musk'ın sevgilisi Grimes, sanat galerisinden ruhunun bir parçasını 10 milyon dolara satacak

AVUKATINDAN SÖZLEŞME İSTEDİ

'Ruhundan bir parçayı' satmak için avukattan sözleşme hazırlamasını istediğinde ise ruhunu satma fikrine sıcak bakmaya başladığını söyleyen Grimes, "Üzerine düşündükçe felsefi açıdan daha ilginç bir hal aldı" şeklinde konuştu.

Kendisini görsel bir sanatçı olarak gören ve bilgisayar oyunlarından ilham alan Grimes, "İnsanlar dijital sanata veya video oyunlarına küçümseyerek yaklaşınca rahatsız oluyorum. Son yıllarda en dikkat çekici, duygusal ve sarsıcı sanatsal deneyimlerimden bazıları bilgisayar oyunları oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nicola Tesla Elon Musk Grimes Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

hihihi:

1 kuruş dese almam

27
3
yanıtYanıtla
Muhadd hamat:

Lan sen ruhunu şeytana satmışsın, senin ruhunda satış hakkın yokki.

25
3
yanıtYanıtla
Beğen:

İnsan ruhu da metalaşa biliyor.

10
2
yanıtYanıtla
Bugron:

Elon mask valeybol takımını kurmuş, futbol takımına doğru koşuyor.

6
2
yanıtYanıtla
.:

Dünyayı alt üst eden sizin gibi ruhsuzlar ne ruhundan bahsediyor

7
0
yanıtYanıtla
Ruhsar:

Tuzruhu

5
0
yanıtYanıtla
Kereste müdürü:

Meymenetsiz iblis tek uyanık sen misin , bedeninden sonra sıra ruhuna mi geldi

4
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Adamların derdine bak.hiç aç kalmamışlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title