Haberler

Elektrik Kesintilerinde Kombiyi Kapatın

İstanbul'da Devam Eden Kar Yağışı Nedeniyle Meydana Gelen Bölgesel Elektrik Kesintisi Sonrasında Doğalgaz Servis Regülatörlerinin Devre Dışı Kalması Dolayısıyla Kombilerin Kapatılması Uyarısında Bulunuldu.

İstanbul'da devam eden kar yağışı nedeniyle meydana gelen bölgesel elektrik kesintisi sonrasında doğalgaz servis regülatörlerinin devre dışı kalması dolayısıyla kombilerin kapatılması uyarısında bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'dan yapılan açıklamada, elektrik kesintileri sonrasında kombilerin kapatılması uyarısında bulunuldu. Açıklamada, kar yağışı nedeniyle İstanbul'da bölgesel elektrik kesintileri meydana geldiğine dikkat çekilerek, elektriklerin tekrar gelmesiyle birlikte ani yüklenmeden dolayı doğalgaz servis regülatörlerinin devre dışı kaldığı kaydedildi. İstanbulluların elektrikler kesildiğinde kombi ve şofbenlerini kapatmaları, elektrik geldikten sonra açmalarının arızaları en aza indireceği belirtilen açıklamada, bölgede 75 ekibin regülatörleri devreye sokmaya çalıştığı bildirildi.

-BAZI VAPUR SEFERLERİ İPTAL-

Devam eden kar yağışı nedeniyle Erdek, Avşa ve Marmara Adası feribot hattının iptal edildiği kaydedilen açıklamada, Harem Sirkeci feribot, Boğaz ve Çengelköy Eminönü hattında da seferlerin aksamalı olarak yapıldığı ifade edildi.

Sabah saatlerinde tipi şeklinde etkili olan kar yağışı, çevre yollarında trafiğin ağırlaşmasına yol açarken, zincirsiz ve kabak lastikle trafiğe çıkan çok sayıda araç kayarak ulaşımı olumsuz etkiledi.(ANKA)

(EYL/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title