Haberler

Verimlilik Haftası Etkinlikleri Mayıs Sonuna Kadar Devam Edecek

Resmi Açılış Töreni 18 Nisan 2011'de yapılan Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) "Verimlilik Haftası" etkinlikleri Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek.

Resmi Açılış Töreni 18 Nisan 2011'de yapılan Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) "Verimlilik Haftası" etkinlikleri Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek.

MPM'den yapılan yazılı açıklamada, Milli Prodüktivite Merkezi verimliliğini toplumsal bir amaca dönüştürmek için 1992 yılından bu yana Kuruluş yıldönümünde çeşitli etkinlikler düzenlendiği belirtildi. Açıklamaya göre, Resmi Açılış Töreni 18 Nisan 2011'de yapılan ve Mayıs Ayı sonuna kadar devam edecek olan "Verimlilik Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans ve panellere yoğun talep gelirken, etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

-TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA ÜCRETSİZ KONFERANS VE PANELLER-

Verimlilik Haftası Boyunca, MPM uzman ve yöneticileri Türkiye'nin dört bir yanında, kamu-özel kurum ve kuruluşlar ile üniversitelerde, ticaret ve sanayi odalarında, sivil toplum kuruluşlarında konferanslar veriyor. Verimlilik yönetiminden değişim yönetimine, stratejik planlamadan Mobbing'e, stres yönetiminden zaman yönetimine 76 ayrı konuda konferanslar yapılırken, Nisan ayı boyunca verimlilikle ilgili güncel konularda 10'un üzerinde panel gerçekleştirildi.

-900 ETKİNLİK VE 54 BİN KİŞİLİK KATILIM-

2000-2010 yılları arasındaki Verimlilik Haftalarında, 900 etkinliğe 54 Bin kişi katılırken 2011 yılı için 15 Bin kişi hedefleniyor. 2011 Nisan Ayı başı itibariyle başlayan ve şu an sayısı 110'a ulaşan konferanslara 9 bin civarında katılımın olduğu hesaplanıyor. Önümüzdeki günler için ise 100'den fazla kesinlenmiş etkinlik bulunmakta.

-VERİMLİLİK HAFTASINDA ÖNEMLİ İŞBİRLİKLERİ-

MPM Verimlilik Haftasında Devlet Personel Başkanlığı ve Hacettepe Üniversitesi ile işbirliği protokolleri imzaladı. MPM'nin, Devlet Personel Başkanlığı ile imzaladığı protokol ile; Türk Kamu Personel Sisteminde kamu çalışanlarının verimlilik düzeyleri belirlenerek, bunu etkileyen faktörler tespit edilecek. Kamu personelinin verimlilik düzeyini artırmak için çözüm önerilerinin geliştirildiği ve bu önerilerin kamu personel sistemine uygulanarak verimlilik düzeyinin artırılmasının amaçlandığı bu protokol ile Türkiye'nin Kamu Personel Sistemi verimlilik açısından derinlemesine tahlil edilecek.

MPM'nin Hacettepe Üniversitesi Tüketici-Pazar-Araştırma-Danışma-Test ve Eğitim Merkezi (TÜPADEM) ile imzaladığı İşbirliği Protokolü ile verimlilik süreçlerinde "Tüketici Odaklılığını" geliştirilerek "verimlilik Hareketi'nin halka mal olmasına" yönelik kurumsal işbirliği hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda MPM ile TÜPADEM, eğitim, araştırma, danışmanlık, halkla ilişkiler ve yayın alanlarında ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title