Haberler

Ünlü Milyarderden Tarihi Satın Alma!

Güncelleme:

Milyarder yatırımcı Warren Buffett, Berkshire Hathaway'in tarihindeki en büyük satın almayı yaparak Percision Castparts'ı 30 milyar dolara satın aldı.

Milyarder yatırımcı Warren Buffett'ın holding şirketi Berkshire Hathaway, ABD merkezli çelik şirketi Precision Castparts'ı satın aldı.

30 MİLYAR DOLARIN ÜSTÜNDE

WSJ'nin haberine göre Buffett, bu satın alma için 30 milyar doların üzerinde bir bedel ödeyecek ve ayrıca bu, Berkshire Hathaway'in tarihindeki en büyük satın alma olacak.

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE

1949 yılında kurulan Previson Castparts, havacılık ve savunma sektörleri için kolayca kaynatılabilen çelik parçalar üretiyor. (Kaynak: Wall Street Journal)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Precision Castparts Berkshire Hathaway Warren Buffett Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

gariban:

müjde müjde başbakan istedi et fiyatları düştü. bonfile 59 tl den 58. 5 tl ye indi gözün aydın asgari ücretli ve dar gelirli akp liler

10
6
yanıtYanıtla
dilek:

adamlar zeka küpü yemin ederim paralarının kıymetini süper biliyorlar!bizimkiler olsa karı kızla 1 haftada duman ederler:)aç gözlülük ruhumuzda var! allah daha çok versin darısı bize:)

9
1
yanıtYanıtla
bs:

kara para aklıyorlar

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title