Haberler

Ünlü İş Adamına Haciz Şoku

Güncelleme:

Meryem Uzerli'nin çocuğunun babası Can Ateş'in sahibi olduğu Martin&Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği şirketine alacaklıların haciz gönderdiği iddia edildi.

Meryem Uzerli'nin çocuğunun babası Can Ateş'in işleri yolunda gitmiyor. Alacaklarını tahsil edemeyen sigorta şirketlerinin iş adamı Can Ateş'in sahibi olduğu Martin&Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği şirketine haciz gönderdiği iddia edildi. Çalışanlarının maaşlarını da ödemekte zorlanan Can Ateş'in bir süredir kayıp olduğu ileri sürüldü. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Meryem Uzerli Can Ateş Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Yasemin Milican:

Ehhhhh nerden gelecekti gece kluplerinde harcadigi paralar utanmaz yaratik Sirketinde calisanlarin ailelerini dusurdugu durumdan hic mi vicdan azabi duymayacak ALLAH daha BETER etsin Maymun suratli insan musvettesini

49
1
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Bu ara her yerden iflas haberleri geliyor. Durmak yok çalmaya devam ülkeyi bölmeye devam...

19
6
yanıtYanıtla
ayıp yaa:

zavallı kadın bu suratına bıle tukurulmez sahsın yuzunde nerdeyse hayatından oluyodu boyle zalımlık yapılmaz ama keske daha beterı olsaymıs valla hıc acımıyorum bu sahısa daha adam demıyorum cunku adamlıgı kırletır. .

10
6
yanıtYanıtla
Ertugrul Taylan:

su surata bak tipsiz milyon sene erkeksiz kalan suratina tukurulmez caldigi paralarla su kadinlari kandirdi kimin ahini aldi ise misli misli Allah odetsin

11
3
yanıtYanıtla
KORKUT MERT:

VAY AYI ZATEN COCUGUNA BILE SAHIP CIKMAKTAN ACIZ ERKEK KUKUMASI YAZIK YANINDA CALISAN INSANLARA

10
3
yanıtYanıtla
MUHTEŞEM VURUŞ:

Allahın sopası yok kii!!! ohh ohhh beter olsun

8
4
yanıtYanıtla
AYIPSA Kim:

Zavallı adam, sorulmadan baba sahibi oldu, çocuğu yılda bir görür artık, şimdi de kanun darbesi ile 2. kez yıkıldı. (birileri de görünüşüne kafa takmış. . Çocuk doğurtmak için gerekli erkeklik için iyi di, değilmi??)

1
8
yanıtYanıtla
...:

ne buluyorsun bu tipitipte her şey para mı. . . meryem uzerli

5
3
yanıtYanıtla
suat beymobilWeb@haberler.com:

meryem bitirdi bunu

6
2
yanıtYanıtla
haki:

senmisin meryemi bırakan al işte cezanı :D meryem de hala hürrem ruhu var rüstemle iltibata geçip bitirdi onu

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title