Haberler

Sapiens, Yeni Yerel Destek Merkezini İstanbul'da Açtı

Sapiens International Corporation, bölgede büyüyen işlerini ve Anadolu Sigorta gibi stratejik müşterilerini destekleme hedefiyle İstanbul’da yeni bir merkez açtığını duyurdu.

Sapiens International Corporation, bölgede büyüyen işlerini ve Anadolu Sigorta gibi stratejik müşterilerini destekleme hedefiyle İstanbul'da yeni bir merkez açtığını duyurdu.

Finansal hizmetler endüstrisinde gün geçtikçe daha fazla varlık gösteren ve sigorta sektöründe öncü yazılım çözümleri tedarikçilerinden birisi olan şirket, Türkiye'de yeni bir merkez açtığını duyurdu.

Şirketin satış ve operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Henry Ainouze, "Türkiye genelinde ve bölgede mevcut ve potansiyel müşterilerle yaptığım görüşmelerde sigortacıların bu rekabetçi pazarda başarılı olmalarını sağlayacak temel sigorta hizmetlerinde artan bir talep görüyorum. Şirketin Türk pazarındaki engin bilgisi, bizim sunduğumuz hayat, emeklilik ve genel sigorta yazılım paketleriyle bir araya geldiğinde, sigortacıların müşterilerine ileri düzeyde dijital hizmetler sunmaları mümkün olacaktır. Bu duyuru, şirketin Türkiye'de faaliyet gösteren, uzun süredir müşterisi olan Anadolu ile yaptığı milyon dolar ölçeğinde bir anlaşmayı ve Kopenhag'daki şirketin yeni genel merkezinin kuruluşunu takip ediyor. İstanbul'da kurulan yeni merkez, şirketin büyüme potansiyeli olan bölgelerdeki mevcut müşterileri desteklemek amacına güç veriyor" dedi.

Şirketin Genel Müdürü Roni Al-Dor, "Tüm dünyada müşterilerimize daha kapsamlı hizmet ve destek verebilmek için onlara daha yakın olma fırsatlarını kovalamaya kararlıdır.Mevcut müşterilerle ilişkilerimizi geliştirmek ve yeni müşteriler oluşturmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Yeni tesis bölgedeki müşterilere daha kapsamlı hizmet sunmayı amaçlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Anadolu Sigorta İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title