Haberler

Regaip Kandili'nde, Barış Akarsu'nun Mezarı Başında Mevlit Okundu

Regaip Kandili Sebebiyle, Bodrum'da Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Ünlü Rock Şarkıcısı Barış Akarsu İçin Mezarı Başında Mevlit Okundu. Mevlit İçin Almanya'dan Çok Sayıda Gurbetçi ile Türkiye'nin Bir Çok İlinden Barış Hayranı Amasra'ya Akın Etti.

Regaip Kandili sebebiyle, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu için mezarı başında mevlit okundu. Mevlit için Almanya'dan çok sayıda gurbetçi ile Türkiye'nin bir çok ilinden Barış hayranı Amasra'ya akın etti.

Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu için Regaip Kandili sebebiyle mezarı başında mevlit okundu. Amasra şehir mezarlığında yapılan mevlide Barış Akarsu'nun annesi ve yakın akrabaları, Almanya başta olmak üzere, Avusturya, Polonya ve Bulgaristan'dan gurbetçiler ile Türkiye'nin bir çok şehrinden Barış hayranları katıldı. Regaip Kandili sebebiyle Barış Akarsu'nun mezarı başında düzenlenen mevlitte Yasin-i Şerif okunurken, tekbirler ve dualar yapıldı. Mevlit sırasında bazı Barış Akarsu hayranları gözyaşlarını tutamadı. Aile tarafından Regaip Kandili sebebiyle Barış Akarsu'nun mezarı başında düzenlenen mevlit sonrası Barış hayranlarına helva ve lokma ikram edildi.

(MAO-ET-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title