Haberler

Perakende Sektörü, Çocuklar İçin Tek Yürek Oldu

"Perakende Günleri 07" Kapsamında Düzenlenecek Açık Arttırmanın Geliri, "Perakende Güneşi Okulları" Projesi Çerçevesinde 3 Köy Okulunun Yenilenmesinde Kullanılacak.

"Perakende Günleri 07" kapsamında düzenlenecek açık arttırmanın geliri, "Perakende Güneşi Okulları" projesi çerçevesinde 3 köy okulunun yenilenmesinde kullanılacak.

Soysal Danışmanlık tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenecek olan Perakende Günleri'nin en önemli bölümlerinden birini oluşturan açık artırmada, efsane futbolcu Pelé imzalı top ve forma, Cem Yılmaz imzalı 1910 model telefon, Calvin Klein'ın imzasını taşıyan Bryan Adams'ın çekimini yaptığı özel katalog açık artırmaya çıkıyor. Dünyadaki gelişmeleri takip etmek, Türkiye'de perakende sektörünün nabzını tutmak amacıyla 7 yıldır düzenlenmekte olan Perakende Günleri kapsamında 4'üncüsü gerçekleşecek olan açık

artırmanın bu yıl da keyifli çekişmelere sahne olması bekleniyor.

İlk defa 2004 yılında gerçekleşen açık artırmayla 18 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na (YİBO) 100'er kitaplık kütüphane, 2005 yılında ise "Baba Beni Okula Gönder" projesine 130 bin 433 YTL destek sağlanarak Anadolu'daki öğrenci yurtlarında kütüphaneler kurulmasına ve Ağrı Hamur'da inşa edilen 100 öğrencilik yurt yapımına katkıda bulunulduğunu belirten Soysal Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Suat Soysal, "Gerçekleştirdiğimiz her açık artırmayla hedefimizi daha da büyütüyoruz. Geçtiğimiz yıl 3'üncüsünü

gerçekleştirdiğimiz açık artırmadan elde edilen gelirle 'Perakende Güneşi Okulları' projemizi hayata geçirerek, ihtiyacı olan 3 okulumuzu çağdaş eğitim standartlarına kavuşturduk. Aynı zamanda 67 ilden seçilen 67 okulun da kütüphanelerini oluşturduk. Perakende Günleri 07 kapsamında gerçekleştireceğimiz açık artırmayla da Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın önünü biraz daha açmış olacağız" dedi.

21-22 Kasım tarihlerinde Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan açık artırmada sunulacak ürünler ise şöyle:

"Pelé'den imzalı top ve forma, Coca Cola'dan CD çalarlı Cooler, Eren Holding'den Calvin Klein imzasını taşıyan Bryan Adams tarafından çekilen ünlülerin fotoğraflarından oluşan özel katalog, Aykut Hamzagil'den 1945'lerde doğmaya başlayan Türkiye'deki markalar listesi, resmi iletişim teknolojileri sponsoru Türk Telekom'dan 1910 model Cem Yılmaz imzalı telefon, Capitol'den 4 tasarımcının gözünden 4 mevsim yılbaşı ağaçları ve Bahadır Boysal'dan ünlü perakendecilerin karikatürleri."

(BGO-BGO-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title