Haberler

    Panasonic'in Sunduğu Kurumsal Mobilite Çözümleri Neler?

    Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya, firmanın sunmuş olduğu kurumsal mobilite çözümlerini Wise TV'ye anlattı.

    Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya, firmanın sunmuş olduğu kurumsal mobilite çözümlerini Wise TV'ye anlattı.

    Yaklaşık 20 yıldır toughbook ve toughpad ticari markalarıyla dayanıklı notebook ve tablet üreten Panasonic markası dayanıklılığın zor şartlarda çalışan her sektör için gerekli olduğunu düşünüyor.

    Ürünlerin hangi sektörler için vazgeçilmez olduğuna değinen Ortakaya, "daha çok savunma sanayii, acil hizmetler, lojistik, enerji, otomotiv gibi sektörler bizim için önemli alanlar. Bizim ürünlerimiz aslında beyaz yakalı için değil, ürünlerimiz mavi yaka için. Çünkü bu sektörlerde çalışan mavi yakalı arkadaşlar ya dış ortamda çalışıyorlar yada yüksek sıcaklık, soğukluk, düşürme riski, toz, su geçirgenliği gibi zor şartların altında mobil operasyon yürütmeye çalışıyorlar yada üretim sektöründe kapalı ortamda olmasına rağmen iş gereksinimleri biraz daha farklılık gösteriyor. Sadece dayanıklılık değil çok daha özel ara birimlerle notebook, tabletleri iş akışlarına sokmak isteyen müşterilerimiz var. Buradan yola çıkarak 20 yıldır bu tarafı destekleyen dayanıklı endüstriyel cihazlar ürettiğimizi ve son 5 senedir de bunları kapsayan yazılım ve servislerle de güçlendirdiğimizi söyleyebilirim." dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ali Oktay Panasonic Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title