Haberler

Otomotiv Satışlarında Tarihi Rekor

Güncelleme:

Otomotiv sanayii ilk 9 aydaki 973 bin 842 adetlik üretim performansıyla tarihi rekorunu kırdı.

Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) Eylül ayına ait pazar, üretim, ihracat verilerini açıkladı. Buna göre: Otomotiv sanayi üretimi Eylül'de geçen yıla göre değişmeden 116,535 adet oldu.

EYLÜL'DE SATIŞLAR DÜŞTÜ

Otomotiv pazarı Eylül'de yüzde 5 düşüşle 66,611 adet oldu. Otomotiv sanayi üretimi ilk 9 ayda yüzde 17 artışla 973,842 adte oldu. Otomotiv sanayi ihracatı Eylül ayında yüzde 8 artışla 89,934'e yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Otomotiv Sanayi Derneği Eylül Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

TC Malatyalı Mobil-ANDROID:

Tek yol akp

12
30
yanıtYanıtla
CCC MHP CCC:

ZENGİN DAHA ZENGİN FAKİR DAHA FAKİR, AKP EKONOMİSİ IŞTE BU...

25
13
yanıtYanıtla
maho:

UYANIK OL EY ANADOLU HALKI. . . . NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR. . ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN. . KENDİ TANKİMİZ, HELİKOPTERİMİZ, SAVAŞ GEMİMİZ, İHA LAR, UYDULAR. . . . HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ. . . BAŞ ORTUSUNU UNUTMA, KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ. . . İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ. DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK. . . BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR. . . . İNADİNA AKP. . . VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN . . . . AKP YE GELİR. . .

25
11
yanıtYanıtla
İSTANBULDA HER GÜN 1000 ADET OTO SATILIY:

OTOMOBİL SATISLARININ MASALLAHI VAR BEN ÖZEL BİR OTOMOBİL MARKASI SATIS DANISMANINDA CALISAN BİR GÖREVLİYİM İNANIN SATMAYA ALAC BULAMIYORUZ İNSANLAR SÜREKLİ TELEFONLŞA ARAYIP BANA FAZLADAN PARA TEKLİF EDİYORLAR YETERKİ BİR SIFIR ARAC AYARLA DİYORLAR AMA ARACLAR YOK SATIYOR VALLAHİ KARDEŞİM İŞİN GERCEGİ ÜLKEDE ALIM GÜCÜ YÜKSEKKİ OTOMOBİLLER KONUTLAR KAPIS KAPIS SATILIYOR AVRUPA SİNEK AVLIYOR BİZDEDE SATISLAR TAVAN YAPTI BEGENİN VE YA BEGENMEYİN BU HÜKÜMETİN BASARISI İSTANBULDA HERGÜN 1000 ADET OT

25
6
yanıtYanıtla
cvp:

Peki araçları nakit mi satiyorsunuz. Bu devlet kredileri iptal etsin beni zaman gore cem alim gücünü kim araba alacak ev alacak. Hepsi balon yakında patlar.

yanıt4
yanıt1
zzzz:

Arkadas biz daha 15 bin tl lik arabanin hayaindeyiz bende var demekki bir sikinti

22
0
yanıtYanıtla
KocaeliliMobil-ANDROID:

Ak ve ve Devlet düşmaları nikli arkadaşımız çok doğru yorumlamış bende aynen katılıyorum, AKP yi istemeyen devletide sevmez. çünkü AKP nin hizmeti ortadadır.

8
11
yanıtYanıtla
TC TürkMobil-ANDROID:

Ya Allahım. Körmü gözleriniz. ÜRETİM ARTMIŞ, SATIŞ DÜŞMÜŞ diyorlar!! Satış DÜŞMÜŞ!! Akp liler hemen Sazan gibi dalmayın!

14
5
yanıtYanıtla
HASAN:

YALAN EMİNİM DEVLET KURUMLARINA VERMİŞLERDİR. ALGISI YOK VERGİSİ YOK MALİYETİNE SATIR KOTASINI YAKALAMAK İÇİN. VATANDAŞA VERİRLER 80 BİN E DEVLET KURUMLARINA VERİRLER 50 BİN E ONDAN SONRADA SATIŞLAR TAVAN YAPTI. . PEHHHHHH

11
2
yanıtYanıtla
cemMobil-ANDROID:

Türk milletinin araba sevdası bitmez aldigimiz arabanın bedelinin yüzde 45 i vergi olmasa fabrikalar bu Şinasi millete otomobil yertisteremez 30 bin aldığın arabanın 13 bini devlete vergi olarak gidiyor yok böyle bir çılgınlık arkadaş

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title