Haberler

Otellerin Vazgeçilmezi Hiref Tasarımlar

HİREF yurtiçinde ve yurtdışında büyümeye devam ediyor.

Anadolu ve Osmanlı sanatını benzersiz tasarımlarıyla bütünleştiren HİREF yurtiçinde ve yurtdışında büyümeye devam ediyor. Tarihimizin sunduğu zenginliklerle beslenen HİREF, eşsiz tasarımları ve koleksiyonlarıyla Türkiye'nin gururu olurken aynı zamanda dünyanın önde gelen otellerinde de Osmanlı sanatına yurtdışında yeni tutkunlar ekliyor.

HİREF, ürün kalitesi ve tasarım anlayışıyla Türkiye'de olduğu gibi yurtdışında da Enler arasında yerini almaya devam ediyor. Yurtdışında Cidde ve Doha'da ki mağazalarından sonra şimdi de Monaco'nun en prestijli otellerinden birisi olan Monaco Port Palace' da satış noktasını hizmete sunan HİREF, benzersiz tasarımları ile artık Monaco'yu da büyülüyor.

Türkiye'de İstanbul Bosphorus Swiss Otel, Hilton İstanbul, Radisson SAS Bosphorus yurtdışında ise 7 yıldızlı Dubai Rixos Ottoman Palace otellerinin lobi ve odalarını süsleyen HİREF tasarımları, dünyanın en prestijli otelleri tarafından tercih ediliyor.

Hermes'in eski Yönetim Kurulu Üyesi olan Tunus asıllı Fransız iş adamı Lotfi Maktouf'un sahibi olduğu Port Palace Hotel'de yer alan HİREF, satış noktasında yer alan eşsiz Osmanlı tasarımları ile lüksün başkenti Monaco'da şimdi yeni tutkunlarını büyülüyor.

Dünyaca ünlü iç mimar Leila Menchari ve ünlü mimar Marco Piva tarafından tasarlanan Port Palace'da, Monaco'da sadece 2 adet bulunan Michelin Restoranından biriside yer alıyor.

Açılışı 2003 yılında Monaco Prensi Albert tarafından yapılan Port Palace, şimdi de Anadolu ve Osmanlı sanatını, çağdaş sanat anlayışı ile buluşturan kıymetli usta ellerin hazırladığı HİREF tasarımları ile göz kamaştırıyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title