Haberler

Orka, Malezyalı Ortakla Uzakdoğu'ya Yükleniyor

Güncelleme:

Londra, Milano, Barselona, Berlin Gibi Ünlü Moda Merkezlerinde Bulunan En Büyük Showroomlarda Tween Markasıyla Büyüyen Orka Group, Yönünü Uzakdoğu Pazarına Çevirdi.

Londra, Milano, Barselona, Berlin gibi ünlü moda merkezlerinde bulunan en büyük showroomlarda Tween markasıyla büyüyen Orka Group, yönünü Uzakdoğu pazarına çevirdi.

Orka Group, Malezya’nın önde gelen bilgi teknolojileri şirketi Far Eastern Collections ile ortak Uzakdoğu’da mağaza zinciri kurmak üzere anlaştı. Yapılan anlaşmaya göre, Malezya, Hong Kong, Endonezya, Singapur ve Çin olmak üzere 5 önemli ülkede Orka Group’un konsept mağazaları açılacak. Orka, yeni partneriyle birlikte Uzakdoğu’da Damat, Tween, ADV markalarıyla 2008 yılında 2, 2009’da 6 mağaza açmayı hedefliyor. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, açılacak 8 mağazanın 2’sinin Kuala Lumpur’da, 1’inin Singapur’da, 1’inin Hong Kong’ta, 1’inin Şangay’da, 1’inin de Jakarta ve farklı lokasyonlarda olacağını söyledi. Orka, Avrupa başkentlerinin yanı sıra Japonya, Güney Kore, Filipinler ve Rusya’nın önemli noktalarında koleksiyonlarını satışa sunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title