Haberler

Note 8 Hangi Renk Seçenekleri ile Gelecek?

Galaxy Note 8'in tanıtımına her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz.

Galaxy Note 8'in tanıtımına her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Zaman ilerledikçe Note 8 ile ilgili sızıntılar, iddialar ve söylentiler artmaya başladı. Yaptığı doğru sızıntılar ile tanınan Roland Quandt'a göre Note 8'de kullanılacak popüler üç renk belli oldu.

Note 8'in öne çıkacak renk seçenekleri neler?

Roland Quandt'a göre Galaxy Note 8, Orkide Gri, Derin Mavi ve Siyah renkleri ile gelecek. Samsung, amiral gemisi cihazlarını çok fazla renk seçeneği ile satışa sunarak daha fazla insana hitap etmeyi seviyor. Fakat ABD'deki GSM şirketleri bu renklerden 2-3 tanesini tercih ediyor. Quandt'ın kastettiği renkler muhtemelen öne çıkacak renkler.

Galaxy S8 ve S8 Plus'ta da Orkide Gri ve Siyah renklerini kullanan Samsung, Note 8'de farklı olarak Derin Mavi'yi de seçenekler arasına dahil edebilir. Dolayısı ile Note 8 önceki amiral gemisine göre daha fazla renk ile gelecek diyebiliriz.

Samsung'un Galaxy S8'de kullandığı ve kullanıcıların beğenisini kazanan Infinity Display tasarım anlayışını Note 8'de devam ettirmesi bekleniyor. Sızıntılar Note 8'in biraz daha dikdörtgen bir yapıya ve daha keskin kenarlara sahip olacağını gösteriyor. Samsung, Note tutkunlarının en çok merak ettikleri batarya güvenliği konusunda Galaxy S8'de uyguladığı sekiz aşamalı güvenlik testini Note 8 için de kullanarak olası pil sorunlarının önüne geçecek.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Galaxy Note Derin Mavi Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title