Haberler

Merkez Çelik, Tedarikçilerine Tse Belgesi Aldırdı

Boydak Holding grup şirketlerinden Merkez Çelik, TSE ile işbirliği yaparak 10 tedarikçisine, Kalite Yönetimi Sistem Belgesi aldırdı.

Boydak Holding grup şirketlerinden Merkez Çelik, TSE ile işbirliği yaparak 10 tedarikçisine, Kalite Yönetimi Sistem Belgesi aldırdı. Belge teslim törenine TSE Başkanı Hulusi Şentürk'de katıldı.

Hilton Kayseri Otelinde düzenlenen Kalite Yönetimi Sistem Belgesi törenine TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Merkez Çelik Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy ve Boydak Holdingin üst düzey yöneticileri ile tedarikçi firma temsilcileri katıldı. Memduh Boydak, Türkiye'de bir ilke imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bu tören Merkez Çelik şirketimizin değil, tedarikçilerimizin törenidir. Holding olarak, grup olarak veya şirketler olarak yeniliğe, gelişime dikkat edeceğiz. Dikkat edersek var oluruz. Etmezsek yok oluruz. Tedarikçilerimizin TSE belgeli olması, bizim kendi mevcudiyetimizi de ileriye götürecektir. Zira, biz kuruluş olarak tedarikçilerimizle büyüyeceğiz. Onlar bizim iş ortaklarımızdır. Onlarla birlikte ileriye gideceğiz" dedi.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk de Merkez Çelik'in tedarikçilerini eğitip belgelendirerek, Türkiye genelinde bir ilke imza attığını söyledi. Şentürk, "Ülkemizde kalitenin ikinci adresi olan tedarikçi şimdiye kadar hep ihmal edildi. Tedarikçilerin belge almasına ihtiyacı var" diye konştu.

OE,DÖ(OE/ESM) - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title