Haberler

Logitech'ten Hareket Kontrollü Hoparlör!

Logitech MX Sound, masaüstünüz için ilk üst seviye Bluetooth hoparlör olarak lanse ediliyor.

Logitech MX Sound, masaüstünüz için ilk üst seviye Bluetooth hoparlör olarak lanse . Şık tasarımı ve kaliteli ses çıkışıyla çalışma alanınıza dahil edebileceğiniz kablosuz hoparlör, hareket algılama özelliğiyle de göz dolduruyor.

Logitech MX Bluetooth hoparlör neler sunuyor? Logitech MX Sound, Bluetooth üzerinden iki cihazla eşlenebiliyor ve kullanıcının anında bu iki cihaz arasında geçiş yapmasına izin veriyor. Bir cihazda müziği beklemeye aldıktan sonra, diğer cihazda doğrudan çalmaya basmanız ve anında buna geçiş yapılmasını sağlamanız mümkün. Yüksek kalite ses ve baslara sahip 2.0 ürünün 24W ses çıkışına sahip olduğunu da belirtelim.

MX Sound"un bir diğer önemli özelliğiyse hareketle aktif olan dokunmatik kontrolleri. Hoparlör önünde elinizi salladığınızda aydınlatma özellikli ikonlar gözüküyor ve cihaz eşlemenize ya da sesi ayarlamanıza izin veriliyor. Bu hareketle aktivasyon şimdilik oldukça temel düzeyde olsa da gelecek için yenilikler vadediyor.

Diğer MX serisi ürünlerle uyumlu olmak üzere tasarlanan Logitech MX Sound Ekim ayında 100 dolarlık fiyatla satışa sunulacak.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Logitech Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title