Haberler

    Gsm Trafiği Analizi ve Raporları Şirketlere Ne Sağlıyor?

    IPera'nın Kurucusu Salih Umut Kavurmacı kurumların GSM analizlerine ve Ar-Ge çalışmalarına olan ihtiyaçlarını Wise TV kameralarına anlattı.

    IPera'nın Kurucusu Salih Umut Kavurmacı kurumların GSM analizlerine ve Ar-Ge çalışmalarına olan ihtiyaçlarını Wise TV kameralarına anlattı.

    Geçmiş yıllarda GSM kullanan personelin nereyi aradığı, ne kadar konuştuğu ve maliyetinin ne kadar olduğu bilgisi ile yetinen firmalar günümüzde bu bilgilerin çok daha fazlasına ihtiyaç duyar hale geldiler. Salih Umut Kavurmacı firmaların bu bilgileri üretebilmesi için ve daha başka bakış açılarını değerlendirip analize gidebilmeleri için arge çalışmalarına ihtiyaçları olduğunu belirtti. Salih Umut Kavurmacı " Zamanla değişen teknolojik ihtiyaçlar ve iş dünyasının ihtiyaçları arge çalışmalarını gerekli kılmakta." dedi.

    Eskiden sadece sabit telefonların analizleri yapılırdı diyen IPera Kurucusu Salih Umut Kavurmacı, "Eskiden sadece sabit telefon hatları odaklı raporlama ve analizler söz konusuyken günümüzde giderek artan tıpkı bireysel dünyada olduğu gibi GSM kullanımı hızla artıyor. Kurumsal GSM hatlarını kullanan kullanıcıların SMS, Data ve ses paketleri ile ilgili ihtiyaçları günden güne değişebiliyor. Bütün bunları bütünleşik olarak raporlayabilen ve analiz edebilen sistemlere ihtiyaç var." dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Salih Umut Kavurmacı Gsm Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title