Haberler

Alp Gürkan'ın Mal Varlığına Tedbir Konuldu

Güncelleme:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu. Tedbir kararının Gürkan'ın işadamı Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği gerekçesiyle alındığı ortaya çıktı.

Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Bugün görülen davanın ilk duruşmasından önce, geçtiğimiz cuma günü, TMSF'nin Gürkan hakkında şok bir karar aldığı ortaya çıktı.

ALP GÜRKAN YALNIZ DEĞİL

Buna göre TMSF, Korkmaz Yiğit'in fona olan 76 milyon TL borcundan dolayı Soma'nın patronu Alp Gürkan'la birlikte 10 kişinin mal varlığına tedbir koydu. Söz konusu tedbir işlemi Gürkan ve diğer kişilerin Korkmaz Yiğit'in mal kaçırmasına aracılık ettiği iddiası ile yapıldı.

TMSF'nin mal varlığına tedbir koyduğu diğer işadamları arasında Kemal Gülman da bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Korkmaz Yiğit Soma Holding Alp Gürkan Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (8)

Karsli Türkmen:

Korkma baba agan Teyyip senide kurtarir, tokatladigi Ayak Millet icin senin gibileri feda etmez, yeterki ona biat etmeye devam et..

29
9
yanıtYanıtla
S.B.:

Yakında yeni bir havuz oluşturulu......ferman verilir, Ahmaat 50 milyon....Erceeep 10 milyon.......balyoncu....100 milyon...çarık....50 milyon.......sonra da biri gelir Milletin A.... sından söz eder !!! hayırlı olsun !!!

31
4
yanıtYanıtla
muammer kara:

bu adamın asılması lazım bu gün koyar yarın verir boş iş bunlar halk biliyo artık

23
0
yanıtYanıtla
Adınız Yazınmuammer gurleyen:

cok iyi yapmis de olenlerin sahiplerine verilsin allah onlara uzun omur versin saygilarimla

18
1
yanıtYanıtla
ersin:

bu kez kim zengin edilecek acaba göreceğiz

17
1
yanıtYanıtla
düşünce:

tmsf kime ucuza satarsa madeni emin olun orda bu acıya mutlaka sebep olan bir oyun kurucu bulursunuz

15
2
yanıtYanıtla
TC:

ELİNE SAĞLIK

8
0
yanıtYanıtla
ozgurrozgurgul@gmail.com:

Tarih 20 Temmuz 2014 : 'TMSF tedbiri kaldırdı.'

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title