Haberler

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü, "umreye gittim" diyerek kendisini savundu

Güncelleme:

Konya'da yeni yılın ilk saatlerinde yapılan trafik uygulamasında alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan sürücü "Ben umreye gittim, ne alkolü?" diyerek kendisini savundu.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni yılın ilk saatlerinde yapılan denetimlerde, alkollü araç sürücülerine sürücülere işlem uygulandı.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesinde yapılan denetimlerde, F.C'yi durduran ekipler alkol kontrolü yaptı.
Sürücünün 56 promil alkollü olduğunun tespit edilmesi üzerine bin 228 lira ceza uygulanarak ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Uzun süre alkol almadığını iddia eden F.C. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ben umreye gittim, ne alkollü?" diyerek tepki gösterdi.

POLİSLERİ CANINDAN BEZDİRDİ

Alkol almadığını iddia eden ve alkolmetrenin bozuk olduğunu savunan F.C'yi ikna etmeye çalışan bir polis memuru, alkolmetreyi üfleyerek cihazın bozuk olmadığını gösterdi.

Görevi başındaki polislere "Sizlere hakkımı helal etmiyorum" diyerek diye tepki gösteren F.C'ye bin 228 liralık ceza kesildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Aydın Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (38)

Allahü teâlâ her şeyi bilendir....:

AYET-İ KERİME....- EY MÜMİNLER, MÜMİN OLMAYAN KAFİRLERLE DOST OLMAYIN.....- ÂL-İ İMRAN 118..... YILBAŞI KUTLAMAK HRİSTİYAN GELENEĞİDİR VE İSLAMİYETTE YERİ YOKTUR AYET-İ KERİMELERDE VE HADİSLERDE AÇIKÇA AÇIKLANMIŞTIR....

39
5
yanıtYanıtla
Eğitim Şart:

Tövbe ya hayır okumasak bizide inandırcaksın. Nasıl ve kimin tercüme ettiği kitaplar ise ! Yorumlanmış kitaptan kaçınalım.

yanıt3
yanıt16
)):

Ey iman edenler! Sizden olmayanları sırdaş edinmeyin, onlar size kötülük yapmaktan geri durmazlar, sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların ağızlarından nefret taşmaktadır; kalplerinin gizlediği ise daha büyüktür. Gerçekten size delilleri açıklamışızdır, eğer düşünüyorsanız!abicim ezber degil de keşke okusan. açık açık yazılmış ayeti bile işine geldigi gibi yazmışın.

yanıt1
yanıt10
Allahü Teâlâ herşeyi bilendir....:

EĞİTİM ŞART RUMUZLU GİBİ KURAN-I KERİME DİL UZATANLARA ,ALLAHÜ TEALA GAZAP ETSİN

yanıt9
yanıt1
Allahü teâlâ her şeyi bilendir....:

EĞİTİM ŞART RUMUZLU SENİN NE DEDİĞİNİN VEYA DÜŞÜNDÜĞÜN HİÇ DE ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN KURAN-I KERİMDİR. SENİN MÜNAFIK OLDUĞUN YORUMUNDA NET. KURANI KÜÇÜMSÜYORSUN AMA ALLAH GAZAP ETSİN SANA

yanıt9
yanıt1
Allah her şeyi bilir diyene:

Kardeşim nasıl bir müslümanlık anlayışı ! Herkes fikrini düşüncesini söylemekte özgürdür. Kuranı Kerimde insanlara beddua edin ibarisi mi var ? Bunu yaparak cennetlik mi oluyorsun ?

yanıt1
yanıt9
Allahü teâlâ her şeyi bilendir...:

KİMİN CENNET VEYA CEHENNEME GİDECEĞİNİ DE SADECE ALLAH BİLİR BANA CENNETLİK VEYA CEHENNEMLİK DEMEYE DE HAKKIN YOK SENİN.BEN SADECE AYET VE HADİSLERE LAF EDENLERE LANET OLSUN DİYORUM

yanıt10
yanıt1
Allah her şeyi bilir diyene:

Kardeşim anlamıyorsun galiba ? Eğitim seviyen tahminimce düşük ve beynin yıkanmış. Allah akıl vermiş düşün diye fakat bu konuyu senle tartışmaya değmez. Müslümanlıkta lanet beddua gibi şeyler günah. Fakat sizin gibiler sizden olmayana hep saldırırsınız. Troll militan gibisiniz. Beddua lanet okuma madem kuranı kerimi okudun. Aç oku günah ;)

yanıt3
yanıt8
Allahü teâlâ her şeyi bilendir:

HADİ İŞİNE ,BEDDUA İYİ BİR ŞEY DEĞİL AMA FARKLI RUMUZLARA BÜRÜNÜP KURANA DİL UZATANA BEDDUA EDİLEBİLİR. ŞAHSİ BEN KİMSEYE BEDDUA ETMİYORUM. HADİ İŞİNE AYYAŞ MİLİTAN

yanıt8
yanıt2
Allahü teâlâ her şeyi bilendir....:

EĞİTİM SEVİYEN DÜŞÜK DİYEREK DE KİBİRLİ OLDUĞUN VE KİM OLDUĞUN NET ASLINDA. SEN BENİM MUHATABIM DEĞİLSİN. BENİM YAZDIKLARIMA ATLAYAN BİRİSİN SEN

yanıt8
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title