Haberler

Bağlar Belediyesi Ücretsiz Kurslarına Katılan Öğrenciler Üniversiteye Yerleşti

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz TYT-AYT kurslarına katılan 34 öğrenci farklı üniversitelere yerleşti. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, imkanı olmayan öğrencilere imkan sağladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz TYT- Ayt kurslarına katılan 34 öğrenci üniversiteye yerleşti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesindeki eğitim merkezinde, maddi imkanı olmadığı için özel kurslara gidemeyen öğrenciler için açılan kurslara katılan 34 öğrenci farklı üniversitelere yerleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Halk Eğitimi Müdürlüğü ile iş birliği yaparak sağladığımız eğitim kurslarımız öğrencilerimizin geleceğine dokunmaya devam ediyor. Yaşadığımız deprem felaketinin ardında öğrenci sayısı azaldı. Her şeye rağmen 34 öğrencimiz üniversite hayallerine kavuştu. Başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederek, üniversite yaşamlarında başarılar diliyoruz. İmkanı olmayan öğrencilere imkan sağladığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Eğitim

Hüseyin Beyoğlu Beyoğlu Bağlar TYT AYT Belediye Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title