Haberler

Ece Erken'den Lerzan Mutlu'ya Hakaret Suçlaması

Ünlü sunucu Ece Erken, şarkıcı Lerzan Mutlu’nun “Ece Erken beni dava etti, Alişan da bizi barıştırmak için araya girdi.

Ünlü sunucu Ece Erken, şarkıcı Lerzan Mutlu'nun "Ece Erken beni dava etti, Alişan da bizi barıştırmak için araya girdi. Ece davayı geri almak için benden bir çanta istedi" sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Serkan Uçar ile yaşadığı sorunlar nedeniyle boşanma iddialarıyla gündeme gelen ünlü sunucu Ece Erken, bu kez şarkıcı Lerzan Mutlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programının sunucusu ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu'nun Ece Erken hakkında ilginç iddialar ortaya atmıştı.

"BANA AÇTIĞI DAVAYI GERİ ÇEKMEK İÇİN ÇANTA İSTEDİ"

Lerzan Mutlu, sunuculuğunu üstlendiği programda Erken hakkında "Ece Erken beni dava etti, Alişan da bizi barıştırmak için araya girdi. Ece barışmak ve davayı geri almak için bir çanta istedi benden. O dönem bir program yapıyordu. Şımarık hareketleri vardı. Konuğu Gülşen'di. Yayında saçma bir soru sorunca Gülşen araya girip 'Lerzan benim arkadaşımdır' dedi. Ben de Twitter sayfamdan 'Durup dururken benim adımı ağzına neden alıyorsun?' diye başlayarak bir şeyler yazdım. Sonra da beni dava etti ve davayı geri çekmek için çanta istedi" ifadelerini kullanmıştı.

"KENDİ KUYUMU KAZDIM"

Mutlu programda, "Ece ilk eşinden ayrılamıyordu. Beni aradı. 'Avukatın her davayı kazanıyor, numarasını verir misin?' dedi. Ece Erken'i benim avukatım boşadı. Sonra ben kendi kuyumu kazdım. İkimiz davalık olunca, ona telefonunu verdiğim avukatım davaya girmedi. Şimdi ise tazminat davamız devam ediyor. İstediği çantayı da almadım. Bu dengesiz ve tutarsız tavırlar hiç iyi değil. Ben boşanamadığında sana avukatımı yönlendirmişim, ben sana bu iyiliği yapmışken senin kılıcını bana soktun. Ece'ye kırılmadım çünkü ciddiye alacağım biri değil. Beni dava ettiği sözleri 'Ben yazmadım' diyebilirdim ama savcıya gidip 'Hepsini ben yazdım' dedim. Az kalsın Demet Akalın ile de beni küstürecekti. Sonrasında Demet de onunla görüşmez oldu" diye konuşmuştu.

ERKEN'DEN, MUTLU'YA "HAKARET" SUÇLAMASI

Ece Erken programın ardından avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na Mutlu'nun kendisine "hakaret" ettiği gerekçesiyle suç duyurusu dilekçesi sundu. Mutlu ve Erken'in önümüzdeki günlerde Basın Suçları Bürosu'na gelerek ifade vermeleri bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Lerzan Mutlu Serkan Uçar Ece Erken Alişan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title