Haberler

Ece Erken, 3 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Eden Sapığın Adını Verip Resmini Gösterdi

Güncelleme:

Adana'da 3 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapık, Ece Erken'i çıldırttı. Türkiye'yi ayağa kaldıran olaya sessiz kalamayan Ece, sapığın adını verip fotoğrafını gösterdi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da sinirler gerildi. Adana'da komşusunun 3 yaşındaki çocuğuna tecavüz eden sapık, programın yorumcusu Ece Erken'i çıldırttı.

"ŞEREFSİZ"

Bir çocuk annesi Ece Erken, canlı yayında "Bu yaratığın adını neden vermiyoruz? S.K. diye neden veriyoruz? Adı Sedat Keser" diyerek sapığın adını soyadını verdi. Erken sözlerine şöyle devam etti: "Madem hadım edemiyoruz içerde besleyelim bu şerefsizi. Dışarıda çocuklarımız var."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Erken Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

ahlak istiyoruz.:

üç kez evlenip boşanan ece erkenden ahlak dersi

2
15
yanıtYanıtla
Vedat bayram:

Ece erken e ister 5 ister 10 evlensin kimsenin ozel hayati umrumda degil 5yasinda kizim var boyle serefsizleri kent meydaninda asilmasi lazim yada linc icin aile verilmesi gerekecek bir daha yapilirmi ozman gorelim

12
0
yanıtYanıtla
buket:

sizden ahlak dersi alacaksak vayy halimize ece erken.

2
7
yanıtYanıtla
aysu:

türkiye zaten görüyor o fotoğrafı. reklam yapmanıza gerek yok. sapıktan bile para kazanıyorsunuz farkındamısın.

1
8
yanıtYanıtla
.....:

NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?

yanıt1
yanıt0
...:

HELAL OLSUN!!! AYNI FİKİRDEYİM. . . BU İNSANLAR BESLENİLMESİN, İKİ GÜN SONRA DIŞARIYA SALIP AYNI ŞEYLERİ YAPMASINA MÜSADE EDİLMESİN ARTIK!!! İDAM EDİLSİN İDAAAAMMM!!!! HA İDAM GELMİYOR MU? BIRAKIN MİLLETİN ELİNE!!!!

6
1
yanıtYanıtla
SONRADA:

Ya böylelerini idam edin ya da hadim edin ki niyeti olanlarda icrata geçmesin çaydirsin. Ya yeter ya böyle şerefsizler aramızda insan olarak dolasmasindan biktimmmm.

7
0
yanıtYanıtla
Superman:

İdam geri gelmeyecek onu anladık, bari ayrı koğuşa koymayın. Koyun ağırlaştırmışların yanına. .

6
0
yanıtYanıtla
karadenizli:

BENİM YAKIN ARKADŞALARIM ADANALIDIR. ADANALILAR NAMUSNA ŞEREFİNE MİLLETİNE BAYRAĞINA VATANINA BAĞLI SADIK MİLLİYETÇİ İNSANLARDIR. O MASUM SABİH YAVRUMUZA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM. O NAMUSSUZ KİTAPSIZ MAHLUKATI VERİN ADANALILARA LİĞME LİĞME KEBAP YAPSIN VEYA ADANANIN ORTASINDA SALLANDIRSINLAR . SELAMLAR

3
3
yanıtYanıtla
Vedat bayram:

Bunlar vatan haini

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title