Haberler

    Ebru Şallı, oğlu Pars'ın mezarını ziyaret ederek çiçek ve bileklik bıraktı

    Güncelleme:

    Perşembe günü oğlunu kaybeden Ebru Şallı, dün Kilyos Mezarlığı'na giderek oğlunun başında dua etti. Şallı mezarın başına bir demet çiçek ve bir de bileklik bıraktı.

    Eski manken Ebru Şallı ile Harun Tan'ın uzun bir süredir lenfoma kanseri tedavisi gören 9 yaşındaki oğulları Pars, geçtiğimiz perşembe günü hayatını kaybetti. Cuma günü oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Şallı, dün oğlunun mezarını ziyaret etti.

    BİLEKLİK VE ÇİÇEK BIRAKTI

    Büyük acı yaşayan Ebru Şallı "ponçik" diye hitap ettiği oğlunun mezarı başında uzun süre dua etti. Şallı mezarın başından ayrılmadan önce de bir demet çiçek ve üzerinde 45 rakamı ile psikoloji sembolü bulunan bir bileklik bıraktı. Bilekliğin aile için ne anlama geldiği ise henüz bilinmiyor. Şallı, daha sonra zor da olsa mezarın başından ayrıldı.

    CENAZE SONRASI İLK PAYLAŞIMINI YAPTI

    2 çocuğu olan Ebru Şallı, yaşadığı evlat acısıyla cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Şallı'yı eski eşi Harun Tan ile yeni eşi Uğur Akkuş sakinleştirdi. Ünlü manken oğlunun mezar taşına ise "Ponçik sen hep benimlesin" yazısını yazdırdı. Evladını elleriyle toprağa veren Şallı, önceki gün Instagram hesabından oğluyla olan anısını duygu dolu bir notla paylaştı. Ölen oğlunun kendisine seslendiği "Anniş" kelimesini bileklik yaptırıp koluna takan Şallı, "Ben hep yine annişinim senin... Ponçiğim benimlesin hep" notunu düştü.

    Ebru Şallı, oğlu Pars'ın mezarını ziyaret etti

    Ebru Şallı, oğlu Pars'ın mezarını ziyaret ederek çiçek ve bileklik bıraktı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Ebru Şallı Pars Tan Kilyos Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (36)

    evlat:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim kimseye evlat acısı vermesin

    48
    4
    yanıtYanıtla
    a:

    Cocuk yasta evladini kaybeden anne ve babalar. . Evlatlariniz cennetliktir. ve sizler cehennemlik günahlar islemis olsaniz dahi Allah''a itikadiniz tam ise evladiniz mahser günü elinizden tutup Allah''in müsadesiyle sizinle cennete girecektir. . Rabbim sabir versin

    34
    7
    yanıtYanıtla
    AKSARAY:

    vay be cennete girmek bu kadarmı basit. anne baba islamiyet dışı bir hayat yaşayacak allahın emir ve yasaklarını hiçe sayacak. ama küçük çocuk ölünce cennete gidecek ve giderken aane ve babasınıda cennete götürecekmiş.

    yanıt14
    yanıt36
    abc:

    aynen öyle aksaray; tabi senin dini inancın biraz az ve basit olduğu için inanmak istemiyorsundur veya inanamıyorsundur.

    yanıt2
    yanıt1
    ELİF:

    OKUDUKÇA, GÖRDÜKÇE KALBİM SIKIŞIYOR, ALLAHIM SEN BİZİ EVLAT ACISIYLA SINAMA

    31
    4
    yanıtYanıtla
    Sare solmaz:

    Bende evladini kaybetmis bir anne olarak ALLAhtan sabir diliyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasin

    yanıt0
    yanıt0
    cevdet:

    çok uzetın bu iş yeter bıktık her gün sen

    3
    26
    yanıtYanıtla
    GÜNEŞ:

    ALLAH SABIR VERSİN. SAÇMA SAÇMA YORUM YAPANLAR ALLAH SİZE DE AKIL VERSİN MERHAMET VİCDAN VERSİN.

    23
    2
    yanıtYanıtla
    CAN DEP:

    Bu acinin tarifi yok mekani cenet olsun diyemiyecem zaten onun mekani cenetir,ALLAH kimselere evlat acisini yasatirmasin..

    21
    3
    yanıtYanıtla
    tosun:

    kimin dikkatini cekti?duygu somuru haber ekibi

    3
    14
    yanıtYanıtla
    Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title