Haberler

DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz: "Partimiz Milletimizle Beraber Ağlayıp, Beraber Gülmüştür"

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "DYP; milletimizle beraber ağlayıp, milletimizle beraber gülmüştür" dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "DYP; milletimizle beraber ağlayıp, milletimizle beraber gülmüştür" dedi.

Malatya Anemon Otel'de partisinin 30 Mart 2014 seçiminde Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olarak Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş'i açıklayan DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Menderes ile halka hizmet eden partilerinin genelde darbelerle önünün kesildiğini söyleyen Özaçıkgöz, "DYP; milletimizle beraber ağlayıp, milletimizle beraber gülmüştür. Rahmetli Adnan Menderes ile başlayıp Demirel ile devam eden partimiz, hep milletimize hizmet etmiştir" ifadelerini kullandı.

30 Mart 2014 seçiminde fazla iddialı olmadıklarını ancak daha sonraki seçimlere iddialı hazırlanacaklarını dile getiren Özaçıkgöz, "DYP her zaman dimdik ayaktadır" dedi.

DYP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Nüvit Ateş ise, bölgenin insanı olduğunu ve sorunları iyi bildiğini belirterek, "Eğer seçilirsem 2,5 yıl sonra referandum gibi kamuoyu yoklaması yaptırıp, seçmenlerim beni beğenmezse derhal o koltuğu bırakacağım" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Doğru Yol Partisi Çetin Özaçıkgöz Yeşilyurt Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title