Haberler

Düzce: Konuk Bakan Olldashi, Bolu Dağı'nda Kahvaltı Yaptı

Arnavutluk İçişleri Bakanı Sokol Olldashi, Türkiye ile güvenlik konusunda işbirliği içinde olduklarını, bu sayede kırmızı bültenle aranan 2 vatandaşlarının Türkiye'de yakalandığını söyledi.

Arnavutluk İçişleri Bakanı Sokol Olldashi, Türkiye ile güvenlik konusunda işbirliği içinde olduklarını, bu sayede kırmızı bültenle aranan 2 vatandaşlarının Türkiye'de yakalandığını söyledi.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Arnavutluk İçişleri Bakanı Sokol Olldashi, eşi Enkeleda Olldashi ve danışmalarından oluşan 8 kişilik heyetle Ankara'daki temaslarının ardından karayolu ile İstanbul'a giderken Bolu Dağı'nda kahvaltı yaptı. Düzce Valisi Halil Nimetoğlu tarafından ağırlanan Arnavutluk İçişleri Bakanı Olldashi, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bakan Olldashi, AB yolundaki Türkiye'nin tarihine bakıldığında aslında AB'nin bir parçası olduğunu belirterek, "Türkiye'nin tarihine bakacak olursanız siyasi olarak da Avrupa'nın bir parçası. Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde emin adımlarla ilerleyeceğine dair umutluyuz. Bu süreçte Arnavutluk da AB'ye üye olmak için çalışmalar içinde" dedi.

Bakan Olldashi, Türkiye ile güvenlik konusunda işbirliği içinde olduklarını da ifade ederek, "Uyuşturucu ve suç örgütleri ile mücadelede çok önemli çalışmalarımız var. Uyuşturucu ve suç örgütlerine karşı 2 önemli kanun tasarısını meclisten geçirdik. Bu kanunlar, organize suç örgütleri ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında güvenliği ve sınırlarımız içinde bazı bitkilerin yetiştirilmesi için yerel yönetimlere önemli roller veriyor. Bu yılın ilk 5 ayında suç örgütleri yok edilmiştir. Aynı zamanda Türkiye ile de güvenlik konusunda işbirliği içindeyiz. Bu sayede ülkemizde kırmızı bültenle aranan 2 vatandaşımız Türkiye'de yakalandı" şeklinde açıklamada bulundu.

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu da kent hakkında bilgiler vererek Düzce'nin sanayi, turizm ve üniversite şehri olma yolunda hazla ilerlediğini söyledi.

Ziyaret sonrasında Bakan Olldashi ile Vali Nimetoğlu birbirlerine çeşitli hediyeler verdi. Bakan ve heyeti, daha sonra İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title