Haberler

Dengesini kaybedip çöp kamyonunun altında kalan temizlik işçisi, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Bursa'da bir temizlik işçisi, çalıştığı çöp kamyonunun altında kalarak can verdi. Şahsın, çöp kamyonunun arkasındaki ayaklıkta giderken dengesini kaybederek düştüğü öğrenildi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan temizlik işçisi Adem Kandil, çöp kamyonunun arkasındaki ayaklıkta çalışmaya devam ettiği sırada dengesini kaybedip düştü. Kamyonun altında kalan temizlik işçisi, hayatını kaybetti.

MANEVRA YAPAN KAMYON, ÜZERİNDEN GEÇTİ

Dün saat 18.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi, Açıkbaş Tarla Caddesi'nde; Orhangazi Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri, Sedat Ş. yönetimindeki çöp kamyonuyla konteynerlerdeki çöpleri toplamaya başladı. Çöp kamyonunun arkasındaki ayaklıkta ilerleyen işçilerden Adem Kandil, bir an dengesini kaybedip düştü. Bu sırada manevra yapan kamyon, Kandil'in üzerinden geçti.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Adem Kandil, mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ilk müdahalesinin ardından da Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Adem Kandil, bu sabah saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kandil'in ölümü ailesi ve Orhangazi Belediyesi'ndeki mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Birşey yapmalı:

Çöp kamyonlarında iki ayaklık yerde yokuş,çukur demeden akrobasi yapar gibi iş yaptırılmaz.bunun standartı olmalı.korumalı bir durma düzeneği yapılmalı.yazık günah..bele kemer takma aparatı,veya bele kadar gelen kafes gibi ne bileyim birşey yapmalı :(

16
1
yanıtYanıtla
isimsiz bayan:

ben hep diyorum belediye temizlik çalışan çöp arabası can güvenliği yok ve bu gibi bir çok kaza meydana geliyor çok acı Allah rahmet eylesin

10
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Hani is guvenligi bir onlem almak bu kadar zor mu kimsenin aklina gelmiyor mu oraya standart bi kafes yapmak

3
0
yanıtYanıtla
iş güvenliği uzmanı:

dediğinizi 10 yıldır dile getirmeme çeşitli platformlarda görüş bildirmeme rağmen bir yol katedemedim , arka kısma yarı kafes ile birlikte çalışanın karabina yardımıyla bel kemeri ile sabitlenmesi gerekir.

yanıt1
yanıt0
Ali Haydar:

Hayatını kaybeden kardeşime Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ne olacak olan garibanlara olur. O rahmetlinin kamyon arkasında durduğu yere bırakın belediye başkanı nı koyun dursun. Trilyon verseniz durmaz. Fakat hiç bir tedbir alınmadan gariban insanları çalıştırırlar. Bu dünyanın birde öbür dünyası var. Yazıklar olsun..

1
0
yanıtYanıtla
Cihad:

Herkes kendi önlemini almalı, şoför dikkatli olmalı,. Bana bişey olmaz, düşüncesi bu sonları getiriyor, sen bu arabalara kafeste yapsan bizimkiler kafesi söküp, iş bitince akşam geri takar. Bu kardeşlerimizin işi gerçekten çok zor Allah hepinizin yardımcısı olsun, ama biraz tedbir, ve dikkat.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title