Haberler

Duru Olmak 19 Şubat'ta Yayına Giriyor!

Güncelleme:

Nükhet Duru'nun son albümünü hikayeleştiren "Duru Olmak" belgeseli 19 Şubat'ta Netflix'te yayına giriyor

Nükhet Duru'nun, 2020 yılında yayınladığı milyonlar dinlenen ve düetlerden oluşan son albümü "Hikayesi Var"ın yolculuğuna odaklanan belgesel "Duru Olmak" 19 Şubat'ta Netflix'te yayına giriyor. Albümün kamera arkasının, sanatçıların Nükhet Duru ile ilgili anılarının, kayıt süreçlerinin yanı sıra Duru'nun hayatından anektodların da yer aldığı belgesel, Netflix'te yayına girecek Türkiye yapımı ilk belgesel olma özelliğini taşıyor. Nükhet Duru'nun yaşamıyla sanatının iç içe geçtiği ilham veren öyküye, son albümünde Duru ile düet yapan Sıla, Kenan Doğulu, Teoman, Mabel Matiz, Funda Arar, Rubato, Ceylan Erdem, Ata Demirer, Kalben, Zeynep Bastık, Sena Şener ve Evrencan Gündüz ile yapılan düetler, görüşmeler ve stüdyodaki kayıt anları eşlik ediyor.

Nükhet Duru "Aslında bu belgeselde benim hayatımın kısa kesitlerinin yanı sıra ikinci evimiz olan stüdyomuza konukluk ediyor izleyiciler. Hiç bilmediğiniz, en kendimiz olduğumuz, bazen en gergin bazen en doğal olduğumuz alanımıza davetlisiniz." diyor ve ekliyor: "Uluslararası bir platformda yayına girmesi ve üslubu sayesinde ülkemizdeki müzik belgeseli sektörünün önemli taşlarından biri olacağına inanıyorum." Belgesel, tınılarına aşina olduğumuz, bazılarını ezbere bildiğimiz Nükhet Duru şarkılarını yeni seslerden, farklı yorumlarla dinletiyor.& ;

"Duru Olmak"ın yönetmenliğini mu Tunç, yapımcılığını ise Evren Ercan üstleniyor. Belgeselin orijinal film müziği ise Orkun Tunç'a ait.

Duru'nun yayın tarihini kendi sosyal medyasından espirili bir şekilde "Anne Oluyorum" diye duyurmasıyla, belgesel şimdiden sosyal medya kullanıcıları arasında konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nükhet Duru Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title