Haberler

Dünyada Sadece 150 Adet Var, Gökhan Töre Kaptı!

Güncelleme:

Beşiktaşlı Gökhan Töre, 565 bin euro ödeyerek İngiliz markası Aston Martin'in 150 adet ürettiği DB9 GT Bond Edition modelinden birinin sahibi oldu.

Beşiktaşlı Gökhan Töre yeni oyuncağı için paraya kıydı. Milli oyuncu, geçen yıl 900 bin lira ödeyip Mercedes'in en gözde otomobillerinden biri olan AMG GT modelini satın almıştı. Gökhan Töre'nin şimdi aldığı bir arabası var ki, gerçekten özel mi özel. Başarılı futbolcu; lüks İngiliz markası Aston Martin'in ' James Bond'un şu anda Türkiye'de de gösterimde olan son filmi 'Spectre' için yarattığı ve sadece 150 adet ürettiği DB9 GT Bond Edition modelinden birinin sahibi oldu.

ALMANYA'DAN GETİRTMİŞ

Bu müthiş araca 565 bin euro ödeyen (1 milyon 750 bin lira) Gökhan Töre, Aston Martin DB9 GT Bond Edition'un direksiyonuna geçti. Otomobillere olan merakı ile tanınan başarılı futbolcu Gökhan Töre, yeni aracını ünlü isimlere sattığı araçlarla tanınan galerici Mustafa Akan'a Almanya'dan getirtmiş. 1'den 150'ye kadar hepsi numaralı olan bu özel araçların 39 numaralı olanı Gökhan Töre'nin olmuş.

JAMES BOND'UN FİLMİNDE KULLANILDI

Geçtiğimiz hafta ortası Aston Martin DB9 GT Bond Edition'un direksiyona geçen Töre, aracının keyfini sürmeye başlamış bile. James Bond'un son filmi 'Spectre'de kullandığı Aston Martin DB9 GT Bond Edition; 6.0 litre V12 motora sahip. Araç; 540 beygir güç üreten motoru sayesinde, 100 km'ye 4.5 saniyede ulaşıyor. 295 km azami hız yapan araç, önde ve arkada gümüş Aston Martin rozetlerini ve ustaca gizlenmiş '007 Bond Edition' işaretini taşıyor. Çok özel fitilli deri, alkantara kaplı direksiyon da aracın iç tasarımına ait detaylardan...


Kaynak: Haberler.com / Spor

Aston Martin Gökhan Töre James Bond Mercedes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

ant07:

DUYMADIM HİÇ BİR FUTBOLCUNUN OKUL VS YAPTIRDIGINI DARÜLACEZEYE BAGIŞTA BULUNDUGUNU MEMLEKETTE VE SOKATA BİR SÜRÜ SIKINTI ÇEKEN VARKEN BUNLAR KENDİLERİ NE AYRI KARILARINA AYRI SONMODEL ARABALAR ARABALARLA HAVA ATIYORLAR. HANGİ FUTBOLCU ÇIKIPTA BİR ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ MERAK EDİYORUMM

6
0
yanıtYanıtla
BarışMobil-IOS:

Gökhan da gökhan bayılıyoruz milletçe göklere çıkartmaya bu adamları.. Şu arabayı hakedecek oyunu oynuyor mu diye sorsak birde kendimize.. Bizim taraftar hayal dünyasında yaşıyor. Yıldızmış... Yıldız dediğin takımını şampiyon yapar! bkz.Sneijder.. Bizimki sadece silahla millete kabadayılık yapsın.

1
2
yanıtYanıtla
ee:

harcayın bakalım bu ülkeye faydanınız mı var ülkene yardımcı olsan onun yerine süper beyinler yetiştir meye yardımcı olsan

3
0
yanıtYanıtla
baba kartal_56:

yakışır sana . sen herşeyin en güzeline layıksın. hayırlı olsun gökhanım.

1
2
yanıtYanıtla
Ümit:

Merso logosu var ya la ne alaka

0
3
yanıtYanıtla
knnMobil-ANDROID:

iyode onunde mercedes yaziyo

3
0
yanıtYanıtla
magic:

Fotoğraftaki bir önceki aracı olan Mercedes. Adamın aldığı diğer fotoğrafta kutuda anahtarı olan Aston martin . . .

2
0
yanıtYanıtla
AdemoğluMobil-IOS:

Bu haberi yapan arkadaş gözlük takmayı unutmuş

2
0
yanıtYanıtla
yasin:

haberde aston martin resimde mercedes

1
0
yanıtYanıtla
hangisinin reklamını yapıyorsunuz:

Mercedes görünümlü aston martin almış

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title