Haberler

Yunan Sahil Güvenliği, korsanlık da yapmaya başladı

Güncelleme:

Ege'den geçmek isteyen sığınmacıları ölüme terk etmeleriyle her zaman tepki çeken Yunan Sahil Güvenliği son olarak sığınmacıların telefonlarını ve paralarını da almaya başladı.

Muğla'da iki ayrı sığınmacı olayında Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına itilen toplam 83 sığınmacı kurtarıldı. Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin sığınmacıların telefonlarını ve paralarını alıp korsanlığa başladığı belirtildi.

ÖNCE 23, SONRA 60 SIĞINMACI KURTARILDI

Marmaris-Datça arasındaki Bozburun Yarımadası açıklarında can salı içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu ihbarı sonrası bölgeye Türk Sahil Güvenlik ekipleri yönlendirildi. Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından can salı içine yerleştirilen 23 sığınmacı Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Sahil Güvenlik botuna alınarak kurtarıldı.

Bu olaydan iki saat sonra yine Bozburun Yarımadası açıklarında ahşap tekne içinde sığınmacı bulunduğu ihbarı yapıldı. Türk Sahil Güvenlik ekipleri denizde sürüklenen ahşap tekne içinde bulunan 60 sığınmacıyı kurtardı.

Yunan Sahil Güvenliği, korsanlık da yapmaya başladı

YUNAN SAHİL GÜVENLİĞİ CEP TELEFONLARINI ALDI

İddiaya göre, sığınmacılar Yunan adalarına çıktıklarını, burada Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından görüntü kaydetmemeleri için cep telefonları ve paralarının alındığı, tekne çalışmayacak duruma getirildikten sonra Türk karasularına itildiği öğrenildi.

Toplam 83 sığınmacı Datça Limanı'na getirildi. 60 sığınmacının bulunduğu ahşap tekne yedeklenerek limana çekildi.

Yunan Sahil Güvenliği, korsanlık da yapmaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bozburun Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (6)

Ensarkensar:

Adamla sınırlarını koruyor,yol geçen hani degil helal olsun ,muz cumhuriyeti degil

15
22
yanıtYanıtla
Maymun Sever:

gasp ne zamandan beri, övülür oldu, muz cumhuriyeti vatandaşı maymun arkadaşım. . .

yanıt8
yanıt1
Basir:

Anlaşıldığı kadarıyla sende medeni olmayi özlemle bekliyorsun ve imreniyorsun kolayi var fazla bekleme denizin ote yani yunan sende git ne de olsa muz cumhuriyeti degil

yanıt1
yanıt1
avrupanın aslanları yunan ordusu:

valla aynen katılıyorum adamlar canıyla kanıyla savunuyor ülkelerini helal olsun

yanıt1
yanıt5
...:

İnsanlık ölmüştür.

6
3
yanıtYanıtla
cakar64:

Yunanda dost eşşek derisinden post olmaz denilmiyor mu

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title