Haberler

Üvey annesi tarafından 9 saat boyunca arabada unutulan 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:

ABD'de 1 yaşındaki bir çocuk, üvey annesi tarafından bir hastanenin bahçesine park edilen arabada unutuldu. Kadın 9 saat sonra arabasına dönerken, baygın haldeki çocuk hastaneye kaldırılsa da hayata tutunmayı başaramadı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde meydana gelen olayda hastanede çalışan bir üvey anne, işe başlamadan önce 1 yaşındaki çocuğu park halindeki otomobilinde unuttu.

9 SAAT SONRA GERİ DÖNDÜ

9 saat sonra işinden çıkıp arabasına dönen kadın, çocuğu baygın halde buldu. Hastaneye kaldırılan çocuk tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Üvey annesi tarafından 9 saat boyunca arabada unutulan 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

"TRAJİK BİR OLAY"

Puyallup Polis Departmanı'ndan Don Bourbon, "Bu trajik bir olay. Havaların ısınmasıyla beraber benzer vakaların artmamasını diliyoruz. Herkesi sakinleşmeye ve hareket etmeden önce iki kez düşünmeye davet ediyoruz." dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya

Çocuk Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

ilhan:

o kadın anne değil, cani

75
1
yanıtYanıtla
Kadir Kara:

Allahın keşleri çocuk yaparsa...

62
7
yanıtYanıtla
doğrucu:

Yıllarca tedavi görüp çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var.Böyle sorumsuz rahat insanlar tatmasın bile bu duyguyu.....

57
4
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

unutma değil cinayet

51
1
yanıtYanıtla
erkan tortumcu:

öz üvey farketmez ANNE sevgilisi için çocuğunu yakar da

26
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title