Haberler

Ünlü televizyon yıldızından tepki çeken itiraf! Stüdyodakiler dondu kaldı: Evde çocuklarım varken çıplak geziyorum

Güncelleme:

İngiltere'de geniş bir çevre tarafından tanınan televizyon yıldızı Frankie Bridge'den, duyanları şaşkına uğratan bir çıplaklık itirafı geldi. Evde çıplak gezdiğini belirten Bridge, oğullarının rahat yaşamalarını istediğini söyledi. Oğulları ergenliğe girdiğinde rahatsız olurlarsa bu durumu değiştireceğini söyleyen Bridge'a yine de çok sayıda tepki geldi.

İngiltere'de Loose Woman adlı programa katılan televizyon yıldızı ve şarkıcı Frankie Bridge'den stüdyodakileri bile şaşkına uğratan bir itiraf geldi. Evde genellikle çıplak olduğunu belirten 2 çocuk annesi Bridge'a "Büyük sorumsuzluk" şeklinde eleştiri yağdı.

"BEN DE BU ŞEKİLDE BÜYÜDÜM"

Eşi Wayne ve iki çocuğuyla mutlu bir aile hayatı süren genç anne, kendisi de bu şekilde büyüdüğü için çıplaklıktan çekinen bir aile yapıları olmadığını açıkladı.

Ünlü televizyon yıldızından tepki çeken itiraf! Stüdyodakiler dondu kaldı: Evde çıplak geziyorum

"GARİP TEPKİ ALMADIĞIM SÜRECE DEVAM"

Oğullarının tepkisine göre nasıl devam edeceğine karar verebileceğini söyleyen Frankie, garip bir tepki almadığı sürece 'Evet, şimdi örtünme zamanı.' gibi bir düşünce içine girmediğini ifade etti.

Ünlü televizyon yıldızından tepki çeken itiraf! Stüdyodakiler dondu kaldı: Evde çıplak geziyorum

"RAHAT YETİŞMELERİNİ İSTİYORUM"

Kendi çocukluğunda ebeveynlerinin banyoya gidip geldiğini gördüğünü ve bunu hiçbir zaman garipsemediğini söyleyen genç kadın, çocuklarının da bu rahatlıkta yetişmesini istediğini belirtti.

Ünlü televizyon yıldızından tepki çeken itiraf! Stüdyodakiler dondu kaldı: Evde çıplak geziyorum

PROGRAMIN SUNUCUSUNDAN ÇARPICI SORU

Programın sunucusu oğulları ergenlik dönemine girdiğinde bir değişiklik olup olmayacağını sorduğunda Frankie kendisinin bir rahatsızlık hissetmeyeceğini ancak çocukları bir rahatsızlık belirtirse bunu sürdürmeyeceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (4)

Deli dumrul:

Rahat yetişmekle çıplak gezmenin ne alakası var acaba. Ne yapacak büyünce çarşı pazar çıplak mı gezecek. Beyinlerini fikirlerini özgür yetiştirin vücutlarını değil.

94
7
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Beni evlatlık alır mısın? Biraz birikimim var hepsi senin olsun...

34
15
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Bunlar insan değil ki insani değer bekliyorsunıuz, şaşıracak durum yok ortada

43
6
yanıtYanıtla
mandalinacı:

Böyleleri de yıldız oluyor işte

35
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title