Haberler

Tren bekleyen kadını raylara itti! O anlar saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Belçika'da bir metro istasyonunda dehşet verici bir olay yaşandı. Saldırgan, istasyonda bekleyen bir kadını metro durağa girdiği anda raylara itti. Olayı fark eden vatman, acil durum freniyle treni durdurarak facianın önüne geçmeyi başardı.

Brüksel'in merkezindeki Rogier metro istasyonunda dün gece meydana duraktaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere ve Belçika basınındaki haberlere göre, genç yaşta bir erkek platformda bekleyen kadın yolcuyu raylara itti.

MAKİNİSTİN DİKKATİ HAYAT KURTARDI

O sırada durağa gelen trenin makinisti, kadının rayların üzerinde olduğunu görünce acil durum freni yaparak treni durdurdu. Raylara itilen kadının, trenin birkaç metre mesafede durmasıyla hayatı kurtuldu.

"İTME SEBEBİM YOK"

Görüntülere yansıyan genç erkek olay yerinden koşarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan gencin kadını "hiçbir sebep olmadan" raylara ittiği belirtildi. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Belçika 3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

Mete HAN:

Ne olacak bu insanlığın sonu.Kıyamet kopsun artık!

40
6
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Tren altında insan nasıl ölür belki bunu merak etmiştir iten kişi

3
39
yanıtYanıtla
ali taş :

hak ettiği cezayı vermeyen adalet sistemi. aynı şekilde itilmelidir.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title