Haberler

Şilili Manken Sevgilisine Unutamayacağı Bir Hediye Verdi

Güncelleme:

Şilili playboy mankeni Daniella Chavez, erkek arkadaşına doğum günü için ne hediye alacağını bulamayınca, bir kız arkadaşını ayarlayıp üç kişi cinsel ilişkiye girdi.

Daniella Chavez isimli güzel manken, Playboy dergisinin Meksika sayısına konuşarak, alacak hediye bulamadığı sevgilisine neler yaptığını anlattı.

"ARKADAŞIMDAN YARDIM İSTEDİM"

25 yaşındaki Chavez, doğum günü hediyesine nasıl karar verdiğini şu sözleriyle anlattı: "Sevgilimin doğumgünüydü ve iki gün boyunca alışveriş merkezlerinde gezdikten sonra ona mükemmel hediyeyi bulamamıştım. Doğum gününden bir gün önce alışveriş merkezinde çalışan bir kız arkadaşımdan yardım istedim, o da bana 'sevgiline tutku dolu bir gece yaşat, bir başka kız ile üçlü ayarla' dedi."

"BİZİ GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDI"

"Ben güldüm ve başka bir kız nereden bulabilirdim ki diye sordum. Yardım edebileceğini söyledi. Ona eve gelmesini söyledim. Eve geldi, yemek yedik, içki içtik ve gece oldukça sıcak başladı. Kız arkadaşımın yemeğe gelmesine çok şaşıran erkek arkadaşım, biz öpüşmeye ve soyunmaya başlayınca daha çok şaşırdı."

Chavez, söyleyebileceği tek şeyin yaşadığı gecenin fantastik ve tekrar yapmaya değer olması olduğunu belirtti.



Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Hugo Chavez Playboy Magazin Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title