Haberler

Poz vermek için merdivene oturan model, maymunun tacizine uğradı

Güncelleme:

ABD'li ünlü model, Bali'deki maymun ormanı ziyaretinde merdivenlere oturup poz verdiği sırada bir maymunun tacizine uğradı. Güzel model o anlara ait kareleri video yapıp "Göğüslerimi gerçekten taciz ettiler" notuyla yayınladı.

36 yaşındaki Amerikalı model Sara Underwood, Bali'de maymun ormanına yaptığı ziyaret sırasında iki maymun heykelinin arasında bulunan merdivene oturdu. Hatıra videosu çekmek üzereyken yanına yaklaşan maymunlara muz verdiği esnada maymunlar, Sara'nın göğüslerine ellerini atarak taciz etti. Sara, tacize uğradığı anların fotoğraflarını video haline getirip ''Evet gerçekten göğüslerimi taciz ettiler'' başlığı ile paylaştı.

"BUNLAR BENİ TACİZ EDECEK"

Sara, taciz öncesi de kendisini maymunların fotoğraflarını, ''Bunlar beni taciz edecekler, bu bir uyarıdır'' başlığı ile paylaşmıştı. Sara'nın tacize uğradığı yerde birçok turist kadın da maymunların tacizine uğradı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (20)

MURAT B:

Çok güzel haberdi teşekkürler.

9
7
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Maymuna hapis cezası verilsin....

4
8
yanıtYanıtla
Aynur:

Haklisiniz

yanıt2
yanıt2
ceto:

LOKUM gibi maymunu maymun etmisler yazik hayvanlara yapilan bu zulum bitmeli . . . . suan Cin in baskenti Tokyo dan yaziyorum herkese selamlar

6
5
yanıtYanıtla
NINJA:

Japonya nın başkenti Tokyo dur. Bi yanlışlık olmasın ?

yanıt0
yanıt0
PALA. BIYIK:

Armudun İyisini Ayılar Yer Derlerdi Şimdi Değişti. Kadının Güzelini Maymunlar Yer

7
1
yanıtYanıtla
Aynur:

Nesi komik bunun bir kadin olarak soyliyorum hic ama hic komik degil yav kadini taciz etmis yav bu erkeklerin sorunu ne boyle Allah o maymunun cezsini versin

yanıt0
yanıt2
DARVİNİN ASKERİ:

MAYMUN BİLE BİZDEN DAHA ŞANSLI. . .

4
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Bizim çoşkunların ve nurilerin ataları ;)))))

7
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Bencede ;=)

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title