Haberler

Ölüp yeniden dirilen adamın anlattıklarını duyanların tüyleri ürperiyor

Güncelleme:

Estonya'daki Tartu Üniversitesi'nden bilim insanları, ölüp yeniden dirilen insanlar üzerinde bir çalışmaya imza attı. Çalışmaya katılan kişilerden birinin, "Öldüğümde kendimi ambulans sedyesinde hareketsiz yatarken gördüm" sözleri, duyanların tüylerini ürpertti.

Tartu Üniversitesi'nden bilim insanları, bilim camiası açısından en çok merak edilen sorulardan birine yanıt aramak için kolları sıvadı. Araştırmacılar, ölen insanların nasıl bir ortama gittiklerini öğrenmek için Reddit üzerinden bir anket yaptı.

YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLENLER KATILDI

Ancak Reddit'teki bu ankete katılanların ortak bir özelliği vardı. O da öldükten sonra yeniden hayata dönmüş olmalarıydı. Bilim insanları tarafından seçilen bu kişiler, kendileri için hazırlanan soruları cevapladı.

"KENDİMİ HAREKETSİZ UZANIRKEN GÖRDÜM"

Araştırmaya, ambulansta ölüp yeniden diriltilen bir kişinin anlattıkları damga vurdu. İsmi açıklayan şahıs, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu bir rüya olabilir diye düşündüm. Ambulansta hareketsiz olarak yatan kişi bendim, o an çok büyük bir korku hissettiğimi hatırlıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (11)

mahalle sakini:

Ölen kişi canlanmaz ölümün geri dönüşü yoktur, ölüm, kalbin durmasıyla değil ruhun çıkmasıyla gerçekleşir. Her kalbi duran kişinin ruhu çıkmaz kalbi duran kişinin eceli gelmediyse kalbi tekrar çalışır geldiyse çalışmaz ölür geri dönemez.

326
45
yanıtYanıtla
Masör Emir:

Ben öldüm ruhum bedenden çıktı ve sonra birkaç dakika sonra ruhla beraber bedene geri döndüm bedeni bıraktım gittim ve herseyi tv izler gibi gördüm yaşadım gökyüzü çıktım rüya beraber sonra geri dönüp bedene girdim başka kimler yaşadı onu araştırıyorum

yanıt0
yanıt0
CEZA :

o beğenmeyen insanlar .. siz kaçkere ölüp dirildinizde bu anlatılanı beğenmediniz

yanıt1
yanıt1
insanım:

Mucizedir belki?

yanıt0
yanıt1
hasan:

kimse bilemez çünkü giden geri gelmez herkes gidince bilecek boşuna uğraşmayın

225
12
yanıtYanıtla
Halit:

büyüklerimiz anlatırdı ölen öldüğünü bilmez cenazeyle mezara kadar gider vecibeleri yapar sonra dağılmaya başlarlar o zaman anlar öldüğünü derlerdi

116
8
yanıtYanıtla
High Grounder:

Ölüme yakın deneyimlerin deneyi yapıldı. Ölümden dönen ve o sürede vücudundan ayrılıp hastanede gezdiği söylenen iki kişinin gördükleri değerlendirildi ve tariflediği tek bir şey doğru bulunmadı

107
16
yanıtYanıtla
Oğuz Veysel Aldırma:

En dürüst anket akp diyenler beğene bassin karşi olanlarda beğenmesin bak bakalim akp ne kadar fark yiyiyor

8
10
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Algı ile verilmeye çalışılan etkiye baksana. Bilinçsiz sıradan bir haber mı? Şüphesiz Allah vardır. Ahiret vardır. Ölüm sonrası bir tek o zaman dirilir insanlar.

11
3
yanıtYanıtla
insanım:

Ahirete gittin mi biliyorsun?

yanıt2
yanıt3
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title