Haberler

Obama'nın Şemsiyesi Kriz Çıkardı

Güncelleme:

ABD Başkanı Obama'nın, Erdoğan'la basın toplantısında yağmur başlayınca, denizci askerlerden şemsiye tutmalarını istemesi ABD'de krize yol açtı.

ABD Başkanı Obama'nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la basın toplantısı sırasında yağmur başlayınca, denizci askerlerden şemsiye tutmalarını istemesi ABD'de krize yol açtı.

IRS, AP ve Bingazi sorunları nedeniyle Obama yönetiminin zor günler geçirdiği dönemde Cumhuriyetçiler, Obama'nın askerlere şemsiye tutturmasını yeni bir gaf olarak yorumladılar. Bunun nedeni, erkek denizcilerin üniforma giyerken şemsiye taşımalarına izin verilmemesiydi.

Konuyu bugün manşete taşıyan New York Post gazetesi "Obama'dan bir skandal daha" başlığını atıp, Obama'nın şemsiyeli fotoğrafını basarken, aslında Adalet Bakanlığı Raporu'na gönderme yaptı. Alaska Valisi Sarah Palin Twitter'da, "Yağmur yağdı mı tam yağar, ama birçok Amerikalı kendi şemsiyesini kendi tutar" açıklamasını yaparken, tutucu bloglar da Obama'yı eleştirme fırsatını kaçırmadı.

Kaynak: ANKA / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Barack Obama Bingazi Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title