Haberler

Maymunu Mahkum Gibi Bağlayıp Kafese Koydular

Güncelleme:

Hindistan'da son altı aydır halkı canından bezdiren maymun yakalandı ve mahkum gibi muamele gördü.

Hindistan'ın Bombay şehrinde son 6 aydır terör estiren maymun, uzman bir yakalayıcı tarafından ele geçirildikten sonra elleri arkadan bağlanarak bir mahkum gibi kafese kondu.

GÖREVLİ MAYMUNU YAKALAYIP GETİRDİ

Makak cinsi maymunlar, Bombay'ın Siyon ilçesinde son altı aydır insanların yiyeceklerini çaldığı ve yastıklarını parçaladığı için yerel yetkililere sürekli şikayet ediliyordu. Cuma günü çevrede tekrar görülen maymunlardan biri hemen yetkililere ihbar edildi. Yerel belediye yetkilileri, şikayet üzerine maymunu yakalaması için uzman bir maymun yakalayıcısını görevlendirdi. Görevli uzman, maymunu bir evde sıkıştırarak meyve ile tuzak kurdu. Verilen görevi başarıyla yerine getiren uzman, maymunu ellerinden ve ayaklarından bağlayarak toplanan bölge halkının huzuruna getirdi.

İPLERİ PARÇALAMAYA ÇALIŞTI

Elleri arkadan, boynundan ayağına kadar bağlanmış maymun, dişleriyle bileklerindeki iplerden kurtulmaya çalıştı. Toplanan halk kendilerine son altı aydır aman vermeyen maymunun kafese konuluşunu büyük bir keyifle izledi. Yetkililer çılgın maymunu kafese koymadan evvel iplerinden kurtardı. Kafese konulan maymuna üzüm ve muz ikram edildi.

EVLERİ TALAN EDİYORDU

Yetkililer, yakalanan bu makak maymununun halkın şikayet ettiği üç ya da dört maymundan sadece biri olduğunu ifade ettiler. Hindu çoğunluk tarafından saygı gören maymunlar sıklıkla bahçeleri, ofisleri, evlerin çatılarını tahrip ediyorlar. Hatta kimi zaman yiyecek için insanlara saldırdıkları görülse de bu şekilde bir aşağılanma çok nadiren yaşanmıştı.

Yaramaz maymun, Bombay'ın kuzeyindeki ormanlık bölgede yeni bir hayata başladı. Bombay'ın bağlı bulunduğu Matahaştra eyaleti orman müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada; "Maymunun yeni hayatına uyum sağladığından emin olduktan sonra Thane ilçesinin ormanlık bölgesine salacağız." sözlerini sarf etti.

İşte maymunun yakalandığı andan görüntüler;





Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bombay Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (101)

HacıdayıMobil-ANDROID:

Akkoyunlarıda en kısa zamanda böyle görmek isteği ile

23
31
yanıtYanıtla
haydi AnaDOLU yollar DANA DOLU:

PKK dan daha masum o hayvan Pkk lıya hic boyle yapıldıgını gordunuz mu el üstünde tutuyorlar Pkklıları Ev veriyorlar iş veriyorlar kaçak elektirik verirler faturasını da ŞEHİD AİLELERİne ödetirler ne kadar güzel düzen değil mi ahhh ahh ADALET HAYALDİ HAYAL OLDU pkk ile hükümet elele pkk nın kaçak elektrigi var hükümetin kaçak sarayı hükümette ülkenin bölünmesini istiyor pkk da daha niye söyleyemiyorsunuz BERABER YÜRÜTTÜNÜZ SİZ BU YOLLARDA BERABER VURGUNLADINIZ YAĞAN YAĞMURDA

35
19
yanıtYanıtla
kürt:

senden daha masum olduğu belli yakalayanlarda senden daha insan olduğu belli

yanıt16
yanıt12
feritMobil-ANDROID:

la bu bizim apo öcalan degilmi. ne arada kacmis hindistana..

47
4
yanıtYanıtla
veryansın:

Türkiye''ye gönderin. . . burası hırsızlar''a ve ahmaklara '' CENNET ''. . !

43
6
yanıtYanıtla
AKP SOYGUN ÇETESİ:

AKP YE ÇOK BENZİYOR :))) ODA ÇALIYOR BİR GÜN NASIL OLSA ENSELENECEK. . . ___

20
20
yanıtYanıtla
KARTAL:

BENCE DAHA ÇOK SANA BENZİYOR

yanıt11
yanıt6
Yorum:

Sen Kaffffayı sıyırmış sın!!!!!! Acil! !!!!

yanıt2
yanıt3
erni Mobil-ANDROID:

turkiyede suc isliyor disarda geziyorlar bunlarda hayvani ne hale koymuslar yazik

38
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

Bu maymunu öcalanin yanina vereceksin

25
10
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title